PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm kıyılarda Türkiye

numansan
31.08.07, 21:01
allaha şükür bu sezon Türkiyemizin tüm kıyılarında dolaştık
her denizine ayağımız soktuk .

mayıs : akdeniz
türkiyenin en güneyi

temmuz : karadeniz , sinoptan artvine kadar
türkiyenin en kuzeyi

agustos : ege , gökçeada
türkiyenin en batısı

şimdi sıra ağrı dağında :)
gözü kesip gelen var mı ?

PEACE74
31.08.07, 21:13
çok güzel olmuşda resimde isteriz verryhappy

atuter
31.08.07, 21:54
numansan, anlaşılan Samsundan geçmişsiniz. cok uzgunumm sakınhaa dayakat

srall_79
31.08.07, 22:54
numansan, hanii resimler abii bende hevesle resim çıkacak diye sevinmiştiim yaaaa , hevesim kursağımda kaldıı. kafa patlat verryhappy abii bu gidişte motora kök salmazsın deme ? verryhappy
aman abii uzun yolculukta kendine iyi bak emii sırtına havlu koyy üşütme terli terli motora binmee :P asikoldumm

şaka bir yana gideceğin yerlerde allah seni kaza & musübetlerden korusun. amin.

hair_macker
01.09.07, 09:22
numansan, saol ben orda 15 ay geçirdim allah göstermesin büyük konuşmuyayımda çok zor yolda çok zor

expat
01.09.07, 10:43
numansan, yahu, sen nezaman bu uc kose, yarimada,peninsula olayini gerceklestirdin??? amanallahımm Boole sessiz sedasiz, saman altindan su yurutmece dayakat yakisiyomu sana??? hemide biz bu uc kosenin ispatini isteruk..nerden bilelim harbiden gittigini??? kafa patlat kafa patlat

ashkin
01.09.07, 10:48
numansan, kafesle gidilenleri saymıyoruz ama nımancım verryhappy

numansan
01.09.07, 20:16
numansan, yahu, sen nezaman bu uc kose, yarimada,peninsula olayini gerceklestirdin??? amanallahımm Boole sessiz sedasiz, saman altindan su yurutmece dayakat yakisiyomu sana??? hemide biz bu uc kosenin ispatini isteruk..nerden bilelim harbiden gittigini??? kafa patlat kafa patlat

peninsula nedir abim

penisula yı biliyorum ama ? :) ...

abi resimleri ekleyeceğim aşkın biliyor resim ekleme özürlü olduğumu .. kafa patlat

------

numansan, kafesle gidilenleri saymıyoruz ama nımancım verryhappy

ağanın dediği doğrudur

velevki 3 taraftan suya dalmışızdır ..

tamam yeni romorkumunla seneye aynını motor arkada yapcam onuda saymada görelim ..

expat
02.09.07, 05:06
numansan, Peninsula da, yarimada demek..madem resim koyma ozurlusun o zaman baska..hani Kel'in ilaci olsa once kendi kafasina surer, hesabi, bizde yeteneksiz oldugumuz icin bu konuda, koymasanda olur... kafa patlat kafa patlat Bisi demiycem valla wink wink

Tolga
02.09.07, 21:05
Numan; fotograflardan yazılım yardımıyla kısa metraj filmler yaratan bir kişi olarak nsıl fotograf koyma özürlü oluyorsun? Paylaşım isteriz............

deepforest
02.09.07, 22:35
numansanla tekirdağ sonrasında bi benzin istasyonunda karşılaştım.. kafes egirmiş.. ama büyük bi kafes.. ve 3 ailelik.. ama üzgün durumdaydı.. 3 aile çıktık.. tek olsak kesin motorla giderdim.dedi.... fazerları görünce dayanamadı gariim koşakoşa geldi.. kahkalarla kasmıştır kafes ... verryhappy