Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm kıyılarda Türkiye
allaha şükür bu sezon Türkiyemizin tüm kıyılarında dolaştık
her denizine ayağımız soktuk .
mayıs : akdeniz
türkiyenin en güneyi
temmuz : karadeniz , sinoptan artvine kadar
türkiyenin en kuzeyi
agustos : ege , gökçeada
türkiyenin en batısı
şimdi sıra ağrı dağında :)
gözü kesip gelen var mı ?
çok güzel olmuşda resimde isteriz verryhappy
numansan, anlaşılan Samsundan geçmişsiniz. cok uzgunumm sakınhaa dayakat
numansan, hanii resimler abii bende hevesle resim çıkacak diye sevinmiştiim yaaaa , hevesim kursağımda kaldıı. kafa patlat verryhappy abii bu gidişte motora kök salmazsın deme ? verryhappy
aman abii uzun yolculukta kendine iyi bak emii sırtına havlu koyy üşütme terli terli motora binmee :P asikoldumm
şaka bir yana gideceğin yerlerde allah seni kaza & musübetlerden korusun. amin.
hair_macker
01.09.07, 09:22
numansan, saol ben orda 15 ay geçirdim allah göstermesin büyük konuşmuyayımda çok zor yolda çok zor
numansan, yahu, sen nezaman bu uc kose, yarimada,peninsula olayini gerceklestirdin??? amanallahımm Boole sessiz sedasiz, saman altindan su yurutmece dayakat yakisiyomu sana??? hemide biz bu uc kosenin ispatini isteruk..nerden bilelim harbiden gittigini??? kafa patlat kafa patlat
numansan, kafesle gidilenleri saymıyoruz ama nımancım verryhappy
numansan, yahu, sen nezaman bu uc kose, yarimada,peninsula olayini gerceklestirdin??? amanallahımm Boole sessiz sedasiz, saman altindan su yurutmece dayakat yakisiyomu sana??? hemide biz bu uc kosenin ispatini isteruk..nerden bilelim harbiden gittigini??? kafa patlat kafa patlat
peninsula nedir abim
penisula yı biliyorum ama ? :) ...
abi resimleri ekleyeceğim aşkın biliyor resim ekleme özürlü olduğumu .. kafa patlat
------
numansan, kafesle gidilenleri saymıyoruz ama nımancım verryhappy
ağanın dediği doğrudur
velevki 3 taraftan suya dalmışızdır ..
tamam yeni romorkumunla seneye aynını motor arkada yapcam onuda saymada görelim ..
numansan, Peninsula da, yarimada demek..madem resim koyma ozurlusun o zaman baska..hani Kel'in ilaci olsa once kendi kafasina surer, hesabi, bizde yeteneksiz oldugumuz icin bu konuda, koymasanda olur... kafa patlat kafa patlat Bisi demiycem valla wink wink
Numan; fotograflardan yazılım yardımıyla kısa metraj filmler yaratan bir kişi olarak nsıl fotograf koyma özürlü oluyorsun? Paylaşım isteriz............
deepforest
02.09.07, 22:35
numansanla tekirdağ sonrasında bi benzin istasyonunda karşılaştım.. kafes egirmiş.. ama büyük bi kafes.. ve 3 ailelik.. ama üzgün durumdaydı.. 3 aile çıktık.. tek olsak kesin motorla giderdim.dedi.... fazerları görünce dayanamadı gariim koşakoşa geldi.. kahkalarla kasmıştır kafes ... verryhappy
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.