PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fazer için Sidecase

12.08.05, 01:07
Arkadaslar,
Biliyorum karizma durumlari vs filan ama;Fazerım için abartısız bir sidecase ariyorum, bu sidecase lerden Türkiyede gören var midir? Yoksa hiç taktirmasam mi, kararsiz kaldim.Saniyorum ki Givi nin bu modeli Türkiyede yok ..ne dersiniz ? Sizlerin de fikrini almak istiyorum bu is yüklü sirt çantasiyla filan çok dengesiz oluyor bence özellikle de artçi ile giderken, kullanmadigim zaman da çikartirim çantalari.
Bunlarin aynisinin topcase i de mevcut.
http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/861

birde bu tip olanı var

http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/2009

fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

Keyifli sürüsler

12.08.05, 10:08
Kerim Givi nin samura motor da cok guzel side case leri var ve moton renginde oluyor bence bir ara kızıltopraktan gecerken ugra.

ashkin
12.08.05, 21:59
Kerim cim,

Boran in dedigi gibi bu cantalardan Samura da var.
Ben bugun hic istemesemde hatunun israrlari uzerine Top Case taktirttim Samura Motor dan. Hem motorumun birebir kendi renginde. Cok guzel oldu. Sırt dayaması ve Stop Lambası ile harik a oldu. Hatunun seside keslidi, şimdi motoru seviyor :D

Yan cantlarida vardi ama ben istemedim. Ugrayim modelleri inceleyebillirsin Samura da.

12.08.05, 23:39
Selam,
Bu sabah anladığım kadarıyla Samura'nın yolunu tutacağım :)

İlginize teşekkür ederim, yaşasın Fazer kardeşliği.

dakaltan
07.10.05, 14:00
Hocam ne oldu? Aldın mı side case i yoksa top case e mi karar verdin?

ashkin
07.10.05, 14:41
Kerim motoru su anda satiyor bu nedenle almayacak sanirim

07.10.05, 16:30
Kerim motoru su anda satiyor bu nedenle almayacak sanirim

kerim motoru mu satıyor?? Alla alla.. simdi duydum bak...

hasbehas
23.10.05, 19:56
Sırt dayaması ve Stop Lambası ile harik a oldu.

Bende de givi maxia var 52 lt lik. stop lambalarının yerleri belli ama herhangibir işlem yapılmamış. içeriden kesilmesi felan mı gerekecek.. topcase e nassı takılıyo bu ampul/aparat lar..??

Selim
11.12.05, 01:47
Kerim merhaba,

Verdiğin linke baktım, hafif tertip 2 ay kadar geriden geliyorum ama, çok beğendim. Side case kitleri hep motorun görünümünü ciddi anlamda değiştiriyorlar, senin buldukların ise bu anlamda hayli başarılı. Türkiye'de sordum soruşturdum SW-Motech satan bulamadım. Burada bulmak mümkün mü? Değilse Almanya'dan ısmarlasak mı? Side case'ler çıkartıldığında neredeyse hiç bir fazlalık/iskelet/konstrüksiyon kalmıyor motorda ki, bu pek hoş bir avantaj... Kestane kebap, acele cevap...

Bülent
12.12.05, 21:16
SELİM cim givide böyle bir şey söz konusu değil iskelet demiri kaldığı gibi arka sinyallerde bunun üstüne monte ediliyor buda çok sevimsiz bir görüntü ortaya çıkarıyor ben bu yüzden depo üstü ve top case ile idare ediyorum

Bülent
12.12.05, 21:19
Sırt dayaması ve Stop Lambası ile harik a oldu.

Bende de givi maxia var 52 lt lik. stop lambalarının yerleri belli ama herhangibir işlem yapılmamış. içeriden kesilmesi felan mı gerekecek.. topcase e nassı takılıyo bu ampul/aparat lar..??
hasan lambayı servise taktırıcan yalnız maxia case fazere büyük değil mi?

hasbehas
17.12.05, 18:20
hasan lambayı servise taktırıcan yalnız maxia case fazere büyük değil mi?

evet bencede büyük.. ama üzerinde vardı aldığımda. ilk fırsatta daha kücük bişii alicam yaw..

msiner
04.09.08, 16:17
side case olarak kappa' nın bir modelini kullanıyorum. Kullanışlı ve estetik.. tavsiye ederim.

http://www.kappamoto.com/tabid/55/Product/96/K33N.aspx

Özen Motor Kızıltoprak da mevcuttu... 0216 550 65 01

ashkin
04.09.08, 16:22
msiner, maliyetini de belirtir misin sadece SideCase lerin ?
merak ettim fiyatını ?

msiner
04.09.08, 16:42
2 adet sidecase 310 € gibi hatırladığım kadarıyla...Çanta taşıyıcı ünite eğer motorunuzda önceden yok ise 130 € civarında ilave ödeniyor...
FZ6 olan modeller için geçerlidir...FZ1 için ayrıca farklı bir çanta taşıyıcı da mevcuttu. 10 € daha pahalı.

AKULA
04.09.08, 16:47
Kerim cim,

Ben bugun hic istemesemde hatunun israrlari uzerine Top Case taktirttim Samura Motor dan. Hem motorumun birebir kendi renginde. Cok guzel oldu. Sırt dayaması ve Stop Lambası ile harik a oldu. Hatunun seside keslidi, şimdi motoru seviyor :D

Yan cantlarida vardi ama ben istemedim. Ugrayim modelleri inceleyebillirsin Samura da.

Sayın Başkan, foto alsak nasıl olur???

BEYAZADAM
04.09.08, 22:47
Kerim cim,

Aşkın , topcase ne kadara mal oldu?

ashkin
04.09.08, 22:52
AKULA, valla fotoğraf çok zor olur neden dersen başlık 2005 :)
BEYAZADAM, abi o zamanın parasını mı yazayım ? :) yoksa bugunun mi :) Su anda o saydığım full takım TopCase fiyatı 800 YTL gibi bir rakam ok!

AKULA
04.09.08, 22:58
AKULA, valla fotoğraf çok zor olur neden dersen başlık 2005 :)
BEYAZADAM, abi o zamanın parasını mı yazayım ? :) yoksa bugunun mi :) Su anda o saydığım full takım TopCase fiyatı 800 YTL gibi bir rakam ok!

Hade beeee, iyi patladık haverryhappy

cem_fb
05.09.08, 07:08
Bende 2 hafta önce Givi Maxia 52 lt taktırdım. Toplam 900 YTL gibi bir maliyet oldu. Buna;

- 52 lt çanta
- stop kiti
- bel dayama
- çanta aparatı ve montaj dahil.

Bel dayamadan çok memnum değilim açıkçası, o olmasada olurmuş gibime geliyor.

İLKERMAVİZEL
05.09.08, 08:15
http://t-15200.myimagesonnet.com/i-15200.jpg (http://i-15200.myimagesonnet.com)

bendeki 3 lü set bu şekilde kullanımı çok rahat

fazer6_1540
05.09.08, 09:04
Çok pahalı.motorun dengesini bozuyormu hmm.

Lacivert
05.09.08, 09:09
Bel dayamadan çok memnum değilim açıkçası, o olmasada olurmuş gibime geliyor.[/quote]

Valla bel dayama tam dayama:)kazık yutmuş gibi oturuyosun bende yani takdırdımda...hmm.

Reddragon
05.09.08, 09:33
Ya ben yine muhalefet olucam dayanamıyorum. ya arkadaşlar şu topcase olayı fazercan da ayrı bir çirkin görünüyor gözlerime (tabi bu naçizane kendi görüşüm) ama artçı için iyi bişi ona diyecek bişi yok. keşke topcase takmaya gerek duymadan sadece bu resimdeki sidecase lerin takılacağı bir sistem geliştirmiş olsalardı. Ayhan abi buarada şirinevlerde E-5'te Aydınmotor (yamaha bayisi) var Aykut diye bir arkadaş işletiyor, eğer yine böyle masraflı bişiler düşünecek olursan indirim yapar benim adımı söylersen dahada yapar. İyi çocuktur.

cem_fb
05.09.08, 09:57
Topcase çirkin mi? acaip çirkin, oldu kurye motoru gibi.

Topcase rahat mı? yok böyle bir rahatlık, nereye gidersem gideyim, bütün eşyaları tıkıyorum içine, oh kask taşıma derdi, montu taşıma derdi bitti. Artçı artık çok mutlu, o mutluysa bende huzurlu oluyorum dolayısıyla.

Motorun dengesi yada kıvraklığına hiç bir eksi getirmedi.

Ama bel dayama hakkaten biraz sorunlu, çantanın bizim motorun üstünde duruş yeri itibariyle artçı baya dik oturmak zorunda kalıyor. Bel daymayı ya çıkartıcam yada biraz daha yukarı alıcam çözüm olması için.

Lacivert
05.09.08, 10:28
Ya ben yine muhalefet olucam dayanamıyorum. ya arkadaşlar şu topcase olayı fazercan da ayrı bir çirkin görünüyor gözlerime (tabi bu naçizane kendi görüşüm) ama artçı için iyi bişi ona diyecek bişi yok. keşke topcase takmaya gerek duymadan sadece bu resimdeki sidecase lerin takılacağı bir sistem geliştirmiş olsalardı. Ayhan abi buarada şirinevlerde E-5'te Aydınmotor (yamaha bayisi) var Aykut diye bir arkadaş işletiyor, eğer yine böyle masraflı bişiler düşünecek olursan indirim yapar benim adımı söylersen dahada yapar. İyi çocuktur.
Saol kardeşimserefeee

crescent35
05.09.08, 12:56
hersey-yolundaHayırlı olsun Ayhan,

çantanı güle güle uzuuun yolculuklarda keyifle kullan.....

oozunder
05.09.08, 15:12
Vaay Ayhan abimde topcase takmış yakışşır iyi günlerde kullansın..

Lacivert
05.09.08, 17:57
hersey-yolundaHayırlı olsun Ayhan,

çantanı güle güle uzuuun yolculuklarda keyifle kullan.....
Teşekkürler hep beraber inşallahverryhappy

Lacivert
05.09.08, 17:58
Oğuzcum saolda özledik seni anladın sen onu:)

joker_pl
13.09.08, 19:06
Uzun sayılabilicek bir seyahate çıkmayı düşünüyorum 2 kişi , arka çantada kullanıyorum ve yan çantada kullanmak istiyorum ,fakat fiyat olarak sert yan çantalar nerden baksan 700 ytl tutuyor,acaba şu bez olan çantalarda işimi görürmü, kullanan yada bir fikri olan varmı.

baron
15.09.08, 07:45
bende var softcase ler. fazlasıyla işini görür. bide soft olduğundan ne kadar zorlasan o kadar büyüyo içi :)

naked7
15.09.08, 09:21
3 hafta once Barcelona'da bulunan bir motorsiklet magazasindan almis oldugum canta ve aparatlarinin fiyatlari asagidaki gibidir.

Givi V46 Canta - 140 Euro
Tabla - 90 Euro
Stop Lambasi Kiti - 25 Euro
Sirtlik - 25 Euro

Total : 280 Euro, diger bir deyisle 500 Ytl gibi bir rakama tekabul ediyor. Samura'nin istedigi rakam bu fiyatin tam tamina 2 misliydi, yani 1000 ytl!

Not: Bu arada "Tax Free Shopping" oldugu icin ayrica bu fiyattan 25-30 Euro daha dustu!

Dolayisiyla, imkani olan yurtdisindan bu ihtiyacini gidermeye baksin veya samura biraz insafa gelsin!