Orijinalini görmek için tıklayınız : Fazer 600 s kullanıcıları buraya
tam olarak hoşunuza gidermi bilmiyorum ama motora degişik bir hava katmış :?
http://img367.imageshack.us/img367/8153/mountainride0086dv.jpg
Baya bi SS yapmaya çalışmış :D Güzelmi çirkinmi tam karar veremedim aslında
mono kapak değişik durmuş plaka ve sinyalleri de beğendim aslında ama egsozlar sanki egsoza motosiklet takılmış gibi durmuş motora egsoz değil :D uymamış kısaca. Bir de granaj görüyorum farklı o da yakışmış mı yakışmamış mı Şaibeli geldi bana :D ??.
motorun degişmiş olaRak arka koltuğu tek kişilik yapan kapak çok esnetik duruyor bence :) artçı olarak yolda kim seyi almak istememe durumlarında baya işe yarar :lol:
http://img371.imageshack.us/img371/4341/adsz2vx.jpg
ben beğendim güzel olmuş bence
degisik olmus,
Fena degil.
8)
egsozlar haric olmuş aslında.. egsozlarda biraz icerde olsa fena degil..
ama madem ss istiyormus neden almamış ???
erkutgurun
25.08.05, 19:58
Valla egzosu degilde su arkadaki ucak kanadina benzer zimbirti eger pahali degilse alinabilir gibi!
Valla bence; egsozu içeri sok, arka koltuk kapağını çıkar öne taraf çok şıkkkkkkkkkkkkkkk ... Yapan yer varmıdır acaba ???
erkutgurun abicim sitenin birinde yanlış hatırlamıyorsam 200 euro civarı yurt dışındaki şatış fiyatı :!: burada ne olur Allah bilir artık :x
bence gayet güzel de şu motorlarımıza adam gibi orjinali gibi güzel duran egzos yok mu?her modifiye egzos biribirinden kötü duruyo ya da bana öle geliyo..göz alışınca güzel gelir herhalde..
Yok dostum adam gibi egzoz en sonunda kızdırcakalr beni orjinal kapların içine el yapımı susturucu koyucam şoyle güzel seslisinden 8)
walla ya! yaparsan çok iyi olur 4 gözle bekliyoruz :)
FazerMan hocam harbi yapabilirlermi :?: :?:yaparlarsa çok deli olur :mrgreen:
Egzoz olayı için soruyorsan.Ben sorduğumda herşeyi yaparız sorun değil dedi adam.Ama bu biraz uğraştırır dedi.Alacağı para için zemin hazırlıyorda olabilr tabi :lol:
erkutgurun
11.09.05, 19:53
Valla haberlerini bekliyoruz Mehmet. Eger yaparsan tabii.
bikerboy48
30.10.06, 22:09
bence fena degıl ama bu eksozların bukadar cok dısarda durması yakısmıyo sakınhaa
bence fena degıl ama bu eksozların bukadar cok dısarda durması yakısmıyo sakınhaa
başlığın üstünde ben de öle diyodum ama egzozun verdiği ses ve sürüş keyfi (bence tabi) bu görüntüyü çok rahat içinize sindirmenizi sağlıyor.Şimdi tek hedefim Akrapoviç ileri deliiii verryhappy
Bu arada asıl güzel duran plakalık..Beyaz sinyallerle çoook şık durmuş bravoo alkisliyorumm
radiohead, yarılıyoorum kahkalarla verryhappy
fredy'nin kabusu, Mustafa. gulmekten oldum gulmekten oldum gulmekten oldum
ilhanfazer
31.10.06, 12:31
arkadaşlar herşeyin orjinali güzeldir sakınhaa
ercan özkutan
01.11.06, 20:07
en çok hoşuma giden küçücük plaka oldu,en azından at nalı gibi durmuyor,amerikada ne istersen bulmak mümkün,biz ise kendi imkanlarımızla birşeyler uydurmaya uğraşıyoruz,yinede hiçbir şeyin orjinalini bozmamak gerekiyor,motorunuzu satarken bin türlü problemle karşılaşırsınız,selamlar
Ercan Özkutan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.