PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal Topcase Fren Lambası

BB 939
29.10.05, 16:57
Arkadaşlar, Fazer' ın orjinal topcase' ini taktırmış olupta topcase'in lambasını da yaptırmış olan var mı fren için?

Motorun stop lambası nerdeyse stop hiç görünmüyor bu topcase ile... :?

Varsa, İstanbul' da kim yapar, nasıl ve kaça yapar bilgi verirseniz sevinirim.

Selam ve de sevgiler...

ashkin
29.10.05, 18:37
selam Burhan,

senin TopCase e dikkat etmedim ama bende GIVI nin TopCase i var. Buna Fren lambasini 40 € ya Samura Motor takiyor. Saniirm Senin topcase de bi sekilde Omer abi uydurur.

bir gorus istersen Samura Motor-Omer Abi ile.

BB 939
29.10.05, 21:08
OK Aşkın teşekkürler. Ben buraya resmini de koymaya çalıştım ama olmadı.

Samura ile görüşeceğim. ok!

hedowich
28.01.10, 16:49
Arkadaşlar, Fazer' ın orjinal topcase' ini taktırmış olupta topcase'in lambasını da yaptırmış olan var mı fren için?

Motorun stop lambası nerdeyse stop hiç görünmüyor bu topcase ile... :?

Varsa, İstanbul' da kim yapar, nasıl ve kaça yapar bilgi verirseniz sevinirim.

Selam ve de sevgiler...

benm aldigim fazerda orjinal topcase ve tablasi mevcut kesinlikle arka fren lambasi onemini kaybediyor ve cok tehlikeli :(

samura motorda satilan parcayi uygulayan arkadaslar resim paylsaabilirmi? ve uygulamasi cok mu zor?

ahmtkapucu
28.01.10, 17:33
benm aldigim fazerda orjinal topcase ve tablasi mevcut kesinlikle arka fren lambasi onemini kaybediyor ve cok tehlikeli samura motorda satilan parcayi uygulayan arkadaslar resim paylsaabilirmi? ve uygulamasi cok mu zor?

40¬ pahali ya istersen kadikoye ugra bir ara hem tanismis oluruz hemde piyasaya bakariz tanidigim bir kac arkadas var eminim seve seve yardimci olacaktirlar

expat
28.01.10, 17:56
Yahu..iyide, tam 5 sene onceki mevzuu..ne lamba,ne tabla, nede Omer abi-Samura kalmistir..hayir, portletmenin en hararetli destekleyicilerindenim emme, yeni baslikta acilabilir,5 seneden sonra..hani,zaman asimina ugramis babinda..

boral
28.01.10, 20:04
pööööööört..