PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flasor

CeM
30.10.05, 17:29
Arkadaşlar Blackpearl kardeşimizin yaptırmış olduğu flasorleri gören bütün kardeşlerimizin çok beğendiğini biliyorum.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Eğer yaptırmak isteyen başkalarıda varsa toplanalım ve beraber gidip fiyat için pazarlık yapalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar ...

ashkin
30.10.05, 19:55
Arkadaşlar Blackpearl kardeşimizin yaptırmış olduğu flasorleri gören bütün kardeşlerimizin çok beğendiğini biliyorum.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Eğer yaptırmak isteyen başkalarıda varsa toplanalım ve beraber gidip fiyat için pazarlık yapalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar ...
Berkay ve Bemn yaptirmayi dusunuyoruz.

Aytac in eleman 120 YTL ye yapmis. Ama bence daha da ucuza cozeriz gibi geliyor bana.

Durun bu ise bi el atiim ben :mrgreen:

Aytac sende 3 kisi icin ozel fiyat al bakalim ne vericek senin eleman?

BB 939
30.10.05, 20:51
Aytaç +2.

Ben ve Çagatay' da düşünüyoruz.

Ayrica Koşuyolunda ki CMS Shop ' a da bakabiliriz. Orada da var.

Selamlar...

ashkin
30.10.05, 20:59
Aytaç +2.

Ben ve Çagatay' da düşünüyoruz.

Ayrica Koşuyolunda ki CMS Shop ' a da bakabiliriz. Orada da var.

Selamlar...

Burhan sende ordan fiyat al bakalim ?

radiohead
30.10.05, 21:09
flaşör demeyin yahu onun adı "ÇAKAR"... Açıkçası eğlenceli bişi ama kısa süre sonra pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Sıkılınca unutursun bile.

Benim asıl istediğim r6 daki angeleye'ların Fazerlere de uyarlanması. Hani şu üstteki logodaki gibi. Öyle bişi çıksa şahane olur. Aslında biz yapsak olmaz mı ya? Alain ile Boran baya anlıyo bu elektrik tesisat falan :mrgreen:

http://www.sportbikes.net/store/images/angel_01.jpg

ashkin
30.10.05, 21:15
mustfa,

bunlar harika ama FAZER a olmuyr benim bildigim kadari ile.

varsa bir yolu supppper olur ok!

CeM
31.10.05, 07:55
İşi uzatmadan bu hafta bitirelim o zaman.Sezon bitmeden yeni haliyle kullanalım ok!

berkay
31.10.05, 10:50
bunlar gerçekten güzel.herkes araştırsında en kısa zamanda bitirelim.

08.11.05, 14:02
Benim asıl istediğim r6 daki angeleye'ların Fazerlere de uyarlanması. Hani şu üstteki logodaki gibi.
Benim aklim ilk gordugum gunden beri logodaki farlarda :), .Tesis yok, en sonunda evin bi odasini garaj yapip bi de lift koyucma disariya, ondan sonra butun ptojelerimi hayata gecirebilirim :).

BlackPearl'un cakarlarini gormedim ben. Nasi bi si olmus. Nereye konums ampuller. Nerden cakiyo :)

ashkin
08.11.05, 14:09
Memet,

cakarlar bizim farlarin sag ve oslunda bulunan park lambalarinin oldugu yere koyulmus. gercekten guzel gorunuyor.

ama mustafa nin gonderdigi resimdeki angel eye lar dehset guzel. bizim makinelere olmuyor ama maalesef
:doubt:

08.11.05, 18:26
Aslında o angel eye lar her tür fara uygulanıyormuş.Fazer gibi ampullu farlarda dahil.Hatta yabancı bir sitede nasıl yapılacağı anlatılmıştı.Ozaman bakmıştım ama kaydetmemişşim baya oldu kafaat kafaat kafaat
.3-4 gündür arıyorum nette hala bulamadım ama araştırmalarım devam ediyor KAFAPATLAT

09.11.05, 09:39
Buyrun bir kac angel eye uygulamasi
http://www.highbimmin.com/gallerys/conv_photos.htm
En cok sunu begendim. Baykus gibi olmus :)
http://www.highbimmin.com/gallery_customers/thumbnails/Bob2_JPG.jpg

ashkin
09.11.05, 09:44
Memet bunlar cooook guzel yaw

keske bizim motorlara yapabilisek. R6 alicam sırf bu yuzden :mrgreen:

09.11.05, 11:30
Memet bunlar cooook guzel yaw

keske bizim motorlara yapabilisek. R6 alicam sırf bu yuzden :mrgreen:
Yapicaz abicim merak etme. ulkemizde bu teknoloji mevcut. Sirketin laboratuarini bu is icin tahsis ettiriyorum. ilk projenin prototipini (proje ismi Valentino) hala cikaramadim ama onemli diil. Bu projenin ismini Angelo koydum, fizibilite calismalarina basladim ok! (bi de projeleri bitirsem KAFAPATLAT )

BlackPearl
09.11.05, 20:25
Arkadaşlar benim son görüşmem de ki çakarlar için en son fiyatını 90 ytl olabileceğini söylür arkadaşlar.(benim yaptırdığımın bile altında KAFAPATLAT )
Bu fiyatı da en az 3-4 kişi ve üzerine yapabilirmiş. Ne dersiniz??

angel eye uygulamasını sordum ama şu an fazer e uygun yok dedi.. aglamak!

tdm850
23.11.05, 14:22
Abiii Çok güzel bişi bunlar yaaa :P

DrDive
24.11.05, 13:08
Evet harıka seyler goruntude ama once motoru kullanabılmem lazım Sonra hava ve zevk yapabılırım Ben motoru olan ama kullanamayan bırıyım

Oysa hep motoru bılen motoru olmayan vardır Iste sonunda tersı bı adamı buldunuz

karakuzu
16.06.09, 10:47
Bu fiat aldığınız yer nerede ..Bostancıda yapıyorlarmış .( yapılmış olan bir tane gördüm.)

jr.Lacivert
16.06.09, 11:43
3 buçuk sene önce yapıyorlarmış şimdi kaçadır acabaverryhappy

hardboy
16.06.09, 15:32
uygulama resimleri yokmu arkadaslar ?

kando
16.06.09, 15:46
yahu arkadaşlar... su başlık ları pörtlletme den önce bir tarihlerine baksanız...