PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HELD marka pantalonu nasıl bilirsiniz?...

DeeJay
24.11.05, 21:17
Arkadaşlar Held marka pantalon kullanan arkadaşlar görüşlerini buraya yazarsa çok sevinirim bi bayide gördüm bayaa hoşuma gitti fiyatı da uygun gibi. Özellikle sıcak tutma ve su geçirme özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

CeM
24.11.05, 21:48
Ey cemaati müslimin ... Fena değil diye duydum .

BB 939
24.11.05, 21:49
Held' in hangi tipinden bahsettiğini bilmiyorum ama Fenerbahçe' deki Honda' da (sanırım Mutluhan' dı????) 110-120 Euro civarında bir modeli var, hiç fena değil. Özellik olarak Bering'in Boston modeli ile aynı. :

http://www.bering.fr/index.adml?s=35322486571132860544203&r=155&p=254&f_str=1&f_ftt1=122&f_ftt2=130&f_ftt3=132&f=777

Ben de bu Bering var ama Held şu anda çok makul bence fiyat olarak. ok!

Cem ' in bir arkadaşında da vardı, geçenlerde karşılaştığımızda baktık, gayet memnundu.

Soğuk ve yağmur geçirmiyor, içlik çıkabiliyor, normal pantolon üzerine giyebiliyorsun, dizlik takma yeri var (içten), monta bağlantı mümkün vs vs.

Selamlar

ashkin
24.11.05, 22:05
en son CeM ile birlikte Ozen Motor dan baktik.
Giyidim de pantalon u. ama nedense beni rahatsiz eden biseyler vardi tam olarak anlamadigim. fiyati dercekten uygun. Ama ben begenmedim o nedenle almadim.

Fiyatina gore iyi bir pantalon.

Burhan daki Beering pantalon guzel, hatta aldigi yerden bende gidip alacaktim ama kalmamis ne zaman gelecegide belli degilmis. Diz korumasiz olmasina ragmen Burhan la beraber sonradan aldigimiz diz korumalari (15€) ile guzel bir kullanima sahip oldu.

Benim pantalon arayisim halen devam ediyor.

bulent
25.11.05, 00:09
DİZLİKLERİN BENDE ASKİN UNUTAM FAZLA VAR DEMİŞTİM... ok!

ashkin
25.11.05, 10:36
DİZLİKLERİN BENDE ASKİN UNUTAM FAZLA VAR DEMİŞTİM... ok!

ok! eywallah

BAHA
25.11.05, 13:07
İçi çıkabilen kayak pant. ile kullanamazmıyız. Hiç denemedim ama metro da gördüm 59YTL. Bir beden büyük alıp soğukta pant. üstüne giymeyi düşünüyorum.

Paça kısmı nasıl olması lazım
Biraz daha geniş bilgi verebilirmisiniz ???

bulent
25.11.05, 13:11
Abiler boşverin Held i siz beni nasıl bilirsiniz onu söyleyin :-)))

BooRock
25.11.05, 13:18
ben korlastan spike marka kot görünümlü bi pantalon aldım diz koruması da kalça korumasıda var baharlık ama yazın çook sıcaklarda korumaları pişiriyo kışın biraz soft kalıyo ama çook başarılı! Tavsiye ederim...
Bu arada bikere ben bikaç kere de arkadaşım kaza testi yaptık (istemeden oldu emin olun ama bahane oldu teste! hehehee) hakkaten parçalanmıyo ve korumaları çook etkin ve de çook sağlam....

Haa unutmayın ki dört mevsim bi pantolon olamaz zaten gore-tex ler bi nebze ama çook sıcaklarda onlarda fayda etmiyor maalesef!

barisb77
29.11.05, 09:30
İçi çıkabilen kayak pant. ile kullanamazmıyız. Hiç denemedim ama metro da gördüm 59YTL. Bir beden büyük alıp soğukta pant. üstüne giymeyi düşünüyorum.

Paça kısmı nasıl olması lazım
Biraz daha geniş bilgi verebilirmisiniz ???
ben geçen sene iki adet almıştım acayip sıcak tutuyor (kar pant.)

ref35
28.07.09, 15:05
ben held pantolon kullanıyorum ve memnunum soğuk geçirmiyor,yağmurda deneme fırsatım olmadı bedene oturan bir pantolon tavsiye ederim

brigand09
28.07.09, 15:22
2005 'den günümüze.

Naviglio
28.07.09, 16:17
ben held pantolon kullanıyorum ve memnunum soğuk geçirmiyor,yağmurda deneme fırsatım olmadı bedene oturan bir pantolon tavsiye ederim

Bu sorusu üzerine arkadaş min 2 tane daha pantalon almıştır bile çoktaaaaaaaaaaaaaaan.

nilmuzik
29.07.09, 00:02
Ben de held kullanıyorum.Kesinlikle yağmur ve soğuk geçirmiyor.Ama sıcak havalarda kullanmak mümkün değil.

garadayı
29.07.09, 00:16
bende fox var işimide gayet iyi görüyor...
coğukez yagmurda giydim hiç su almadı koryumalarıda tam dize oturuyor, ancak fermuarları cok nazik oluyor hemen bozuldu...terzide fermuar diktirdim o sorun cıkardı sadece....
held marka mont kullamıştım kuryelik yaparken valla filesiz yazlık montu bile su geçirmemişti...ancak pantolonda durum nedir bilmem...