PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : scorpion-akra-orjinal eksoz sesi karşılaştırması

AliCaglarGurel
30.11.05, 16:52
Deniz'in bizi Marinada aırladığı akşam kaydetmiştim sesleri;

ilk olarak scorpion; (bence en güzel ses bunda)

C:\Documents and Settings\CAGGR\Desktop\Kayıt.amr

ikinci olarak akra;

C:\Documents and Settings\CAGGR\Desktop\Kayıt1.amr

son olarak orjinal ses;

C:\Documents and Settings\CAGGR\Desktop\Kayıt2.amr

kıyaslayalım bakalım

30.11.05, 17:06
Link yok.

2fast4u
30.11.05, 17:13
Link yok.
Linki bilmem ama az buçuk anladığım kadarıyla
Eğer buradan açacaksak önce Alinin bilgisayarına girmemiz gerek gibi geldi bana

AliCaglarGurel
30.11.05, 17:13
hınk.... ama ama.. olmalı.. 2 saat uğraştım bunun için... Ashkıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hellllppp meeee... aglamak!

2fast4u
30.11.05, 17:15
hınk.... ama ama.. olmalı.. 2 saat uğraştım bunun için... Ashkıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hellllppp meeee... aglamak!
Ben baktım Aşkının iş yeri civarındaki tüm telefon kulübeleri doluydu üstünü değiştirmesi biraz zaman alabilir gulmekten oldum

ashkin
30.11.05, 18:00
eh be Ali ogrenemedin bu isi sen :mrgreen:

anlatmicam uzun uzun gonder dosyayi ben ekleyeyim.

AliCaglarGurel
01.12.05, 09:11
utanmak

z-max
01.12.05, 19:08
Ali abi göndermiyecekmisin ıııh Beklemedeyiz ok!

CeM
01.12.05, 20:28
Alin ben ne diyeyim öldüm gülmekten yaaaa o nasıl bir link anlayışı eahuaeheuahea gulmekten oldum gulmekten oldum gulmekten oldum

ashkin
02.12.05, 09:27
arkadaslar,
Ali gonderdi dosyayi bana fakat eksoz sesinden cok konusma var.

alin dinleyin bakalim

Orjinal Eksoz sesi : http://www.fazertr.org/resim/orjinal.mp3

Akrapovic Eksoz sesi : http://www.fazertr.org/resim/akrapovic.mp3

Scorpion Eksoz sesi : http://www.fazertr.org/resim/scorpion.mp3

z-max
02.12.05, 19:47
emege saygı alkış ok!

BooRock
06.12.05, 23:46
orjinal duyulmuyor bilee
akra ile scorpion arasında ordada dinlediğimde bu çekimlerdede dinlediğimde sonuç aynı bence
akra daha tiz scor daha tok ama tercih meselesi tabiii herikiside gayet hoş bence!
Ama ben illa bi tercih yapmam gerekseydi scorpion un sesini daha çok beğendim doğrusu! bravo alkış alkış alkış

diablo
07.12.05, 10:43
arkadaşlar akraopovic in özelliği zaten 6-7 bin devirden sonra ortaya çıkar... düşük devirlerde tizdir sesi... aynı mesele R6 üzerinde konuşulmuştu... devil düşük devirde harika ses veren bir egsozdur... Devil ile akra testi yaptık... düşükte devil, yüksekte akra süperdi... ama bir tek doğru var bildiğim... egsoz fazer'a çoook yakışıyor... ne marka olursa olsun... Hafta sonu maşukiye'deydik ... dönüşte araçlar arkadan gelen sesten ürküp yol vermek için birbirleri ile yarışıyorlardı... Trafikte duyulmak güvenlik için son derece önemli.... bir de keyifli utanmak

2fast4u
07.12.05, 13:23
Yanlız şunu söyliyeyim benzin tüketimini arttırıyor. Neden derseniz trafikte devamlı ara gazı vermekten o sesi duymak ve duyurmak için utanmak

kboycay
07.12.05, 13:29
ya scorpion icin bir yorum yapicam ama bunu disardan birileride dnleyip teyit ederse sevinirim 3000 devirler civarinda giderken trafikte sanki ferrari gibi bir ses cikiyor yada kuzguna yavrusu kartal gozukurmus durumumu var bende nedir :mrgreen:

BAHA
07.12.05, 14:59
Yahu şu meretin sesini çok kalite bi şekilde kaydedecek bi babayiğit yok mu ?

Dün Zafer Yaman arkadaşımızın motor a baktım kapalı garajda çalıştırdık(orj. eksoz) ses gayet tatmin edici.

BooRock
08.12.05, 00:22
ya scorpion icin bir yorum yapicam ama bunu disardan birileride dnleyip teyit ederse sevinirim 3000 devirler civarinda giderken trafikte sanki ferrari gibi bir ses cikiyor yada kuzguna yavrusu kartal gozukurmus durumumu var bende nedir :mrgreen:

Eeehh bee kağan sen bi dön de bakalım dinleyelim... bravo gulmekten oldum

kboycay
08.12.05, 03:04

Eeehh bee kağan sen bi dön de bakalım dinleyelim... bravo gulmekten oldum

cuma gunu oglen iniyorum istanbula, hava guzel olur marim ben gelince falanda ;) senin parclardan haber varmi? nedr vazieT?

BooRock
08.12.05, 19:14
cuma gunu oglen iniyorum istanbula, hava guzel olur marim ben gelince falanda ;) senin parclardan haber varmi? nedr vazieT?

burada hava çok fena bozdu bugün akşama doğru umarım haftasonu iyi olur...
yaa yok bi haber parçalardan maalesef! yılbaşına kadar bekliyordum ancak yılbaşını geçecek gibi geliyoo ayıp ama 2 ay oldu yaaa
Lanet olsun beldeyama ya...

MuCKaC
18.03.09, 12:44
Linkler ölmüş arkdaşlar bilginiz olsun :(

rs125
18.03.09, 14:01
Linkler ölmüş arkdaşlar bilginiz olsun :(

4 yıllık bi başlığı pörtlettiğine dikkatini çekmek isterimok!

adil0738
18.03.09, 14:20
Linki bilmem ama az buçuk anladığım kadarıyla
Eğer buradan açacaksak önce Alinin bilgisayarına girmemiz gerek gibi geldi bana
abi harikasınız yaa süpersiniz gülmekten öldürüyosunuz beni