PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turing Ön cam

03.12.05, 14:37
FZ6 Fazer'in opsiyonel Touring Ön Camı'nı kullanan var mı? Varsa bu cam faideli bir alet midir? özellikle uzun yol kullanımı ve soğuk havada kullanım için tavsiye edilir mi?

Kestane kebap, acele cevap!

Katkıda bulunacaklara şimdiden teşekkürler
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/5VX283812000_HR.jpg

BB 939
03.12.05, 15:42
Boyun kaç?

atuter
03.12.05, 16:35
Uzun boylu kellere faidesiz. :mrgreen:

radonix
03.12.05, 16:49
ben kullanıyorum kelim ama işe yarıyor :P boyun eğer 185'ten uzunsa pek faydalı olmaz ben kesinlikle faydasını görüyorum siteden memet arkadaşımızdan aldım camı otobanda 180 km hızda rahatsız olmuyorsun

BooRock
03.12.05, 21:02
yaa ben de kullandım kesinlikle çook farkediyor ama çok uzunsa boyun ehh biraz etkileniyosun rüzgardan ama yinede faydalı!

ok!

BooRock
03.12.05, 21:05
Bu arada benim bi siparişim var beldeyama'dan gelince 0 hiç takmadan ambalajında ihtiyacı olan birine verebirim sonuçta iki ay oldu sipariş vereli halaa bekliyorum... Fazla beklemeden almak isteyenlere duyrulur... ok!

03.12.05, 21:25
Boy 1.78, anladığım kadarıyla standart camdan daha faideli bir alet, en azından turing kullanımda daha az rüzgar yeniyor. Peki, sürat yaparken öne doğru yatınca bu turing camla yakın bir temas olmakta mıdır? (kaskla ön cam halvet olmakta mıdırlar?)

Bu camın fiyatı ne civardadır, orjinal mi, yoksa MRA yada GIVI'de varmidir, varsa fiyat hakkında bilgisi olan var mıdır....? BooRock'dan anladığım kadarıyla herzamanki gibi Beldeyama'nın elinde mal yok, bekle baba bekle...

BooRock, fiyat ne civarda....?

BooRock
03.12.05, 21:38
yaa ben givininkini aldım 130euro idi fiyatı hiçbişekilde yakın temas vs handikapları yok! Bildiğim kadarıyla givi ve de orjinali var!
Givi ile orjinali arasında tasrım görüntü olarak pek bi fark yok tek fark givide siyah bi çerçeve lastik kaplı o kadar!
Orjinali geldiğinde net bi şekilde faturada yazan fiyatını söylerim!
Eli kulağında olması lazım!?
Alacaksan sana vereyim hiç bukadar bekleme...

04.12.05, 19:54
Gelince fiyatla birlikte bir mesaj at ltf.
Teşekkürler.

AyteK
05.12.05, 10:54
görüntü olarak kötü duruyor, asalete zararlı fazer fazerlikten çıkıyor
kullanım olarak çok faydeli
ses yalıtımı iyi bir kaskla 150 km hızla hiç eğilmeden rüzgardan dayak yemeden ıslık çala çala gidebiliyorsun ama yazın da düşük hızlarda levrek buğlama oluyorsun
Son hızını düşürüyor yüksek süratte gene orjinalindeki gibi eğilmen gerekiyor boyun 2.50 falan değilse kafanı çarpmazsın merak etme
bence takılı olanlara bi bak görsel olarak rahatsız olmuyorsan taktır.
beni görüntü rahatsız ediyor ama çok rahat olduğu için alıştım çıkartmıyorum
yanayana iki farklı camlı fazer resmi var ama bende buraya koyacak yeterli bilgi yok istersen mail atabilirim :wink:

yamahamusti
05.12.05, 15:09
kel kardeşim benim makinada givi takılı ben faydasını görüyorum.tanışma bölümünde resimlerim var duruşunu orda görebilirsin ok!

BooRock
05.12.05, 17:21
Gelince fiyatla birlikte bir mesaj at ltf.
Teşekkürler.
gelir gelmez bilgilendiricem merak etmee...

05.12.05, 21:11
RADONIX, AYTEK, YAMAHAMUSTI, BOOROCK yorumlarınız için teşekkürler, ben işin şovundan ziyade kullanım rahatlığındayım, sürat yaparken kafayı gömeyip basayım, turing kullanımda da uzun yolda rahat edeyim istiyorum, genelde turing kullanım ağır basıyor, dolayısıyla sizlerinde yorumlarından sonra almaya karar verdim, BOOROCK fiyattan bir kıyak yaparsa aldık gitti...

Hepinize tesekkurler..... Boorock haber bekliyorum....

BooRock
05.12.05, 21:28
Sen merak etme abi yaparız bi güzellik gelir gelmez haberdar edicem seni...

Bülent
06.12.05, 10:04
bu arada kappa nında camı var çok daha ucuz yanlış hatırlamıyorsam Özen motorda 90 ytl idi

Bülent
06.12.05, 10:12
bu arada ben de zero gravity marka arıyorum nerede bulabileceğimi bilen var mı? :roll:

BooRock
06.12.05, 10:42
Bullet zero gravity i kullandım mototal kızıltoprakta bulabilirsin!
Ancak Kappa yı gördüm giviye çok benziyo zaten givinin alt kalitesi gibi aynı fabrikada yapılıyo.. Ancak fiyatını yanlış hatırlıyosun ytl diil euro dur! O fiyata olmasına imkan yok ! ıııh

yamahamusti
06.12.05, 13:57
RADONIX, AYTEK, YAMAHAMUSTI, BOOROCK yorumlarınız için teşekkürler, ben işin şovundan ziyade kullanım rahatlığındayım, sürat yaparken kafayı gömeyip basayım, turing kullanımda da uzun yolda rahat edeyim istiyorum, genelde turing kullanım ağır basıyor, dolayısıyla sizlerinde yorumlarından sonra almaya karar verdim, BOOROCK fiyattan bir kıyak yaparsa aldık gitti...

Hepinize tesekkurler..... Boorock haber bekliyorum....
teşekküre değmez kardeşim. :lol:

Bülent
12.12.05, 21:46
Bullet zero gravity i kullandım mototal kızıltoprakta bulabilirsin!
Ancak Kappa yı gördüm giviye çok benziyo zaten givinin alt kalitesi gibi aynı fabrikada yapılıyo.. Ancak fiyatını yanlış hatırlıyosun ytl diil euro dur! O fiyata olmasına imkan yok ! ıııh
Burak mototala sordum fazer için yok malesef uzgunum

BooRock
13.12.05, 22:06
Zero gravity zaten genelde double bouble cam yapıyor racingler için...
benim bi önceki motorum cbr600f4 tü onda kullanmıştım...
Fazer için givi kappa ve orjinal seçekleri mevcut pekte farkları yok doğrusu... ancak seninki eski fazer sanırım seninki için daha çok seçenek var en azından koyu renkli cam bulabilirsin!
Ben italyadan givi touring cam alırken yenisi için renklisi yoktu ama eskisi için vardı...

13.12.05, 22:15
arkadaslar cbf600s ler icin goruyorum bazi diger motorlarda da gormustum soyle bir eklenti
http://www.bricomoto.it/immprod/h037VT1.jpg
fazera da olur mu acep bu parcanin avantaji sanirim acisinin ayarlanabilmesi goruntusu de touring camdan daha guzel gibi. bu touring camlar kafada kavuk gibi duruyor ben hic sevmiyorum goruntuyu ama rahatligi da tartisilmaz uzgunum var mi bu ek camla ilgili bilgisi olan

BooRock
14.12.05, 18:56
arkadaslar cbf600s ler icin goruyorum bazi diger motorlarda da gormustum soyle bir eklenti
fazera da olur mu acep bu parcanin avantaji sanirim acisinin ayarlanabilmesi goruntusu de touring camdan daha guzel gibi. bu touring camlar kafada kavuk gibi duruyor ben hic sevmiyorum goruntuyu ama rahatligi da tartisilmaz uzgunum var mi bu ek camla ilgili bilgisi olanbu aparatlar cam ile birlikte satılıyo ayrıca alma sansınız yok ama sanayide yaptırabilirsiniz fakat girdap oluştururup çok ses yapacaktır...
Not: Bu camlar mototal da satılıyo ancak fazer için yok !!!

Bülent
19.12.05, 15:49
evet seninkinden eski ama 2005 model ben zaten enduro cam beğenmiyorum racing görünümlü bi şey istiyorum makinayı daha hoş gösteren seytannn

BooRock
21.12.05, 12:02
almanyadaki www.louis.de de değişik camlar mevcut özellikle eski modeller için... ok!

24.12.05, 20:47
BooRock... camdan haber var mı? Yoksa beklemeye devam mı?

BooRock
25.12.05, 14:08
abicim tüm parçalarımla beraber onuda bekliyorum motorum da malum halaa serviste çıldırmamak elde diil ama bekliyoruz halaaa maalesef... uzgunum uzgunum uzgunum

BooRock
27.01.06, 02:25
BooRock... camdan haber var mı? Yoksa beklemeye devam mı?
orijinal touring cam bu gün itibarıyla geldi! alkış

muzaffer1968
10.06.10, 10:37
bu aparatlar cam ile birlikte satılıyo ayrıca alma sansınız yok ama sanayide yaptırabilirsiniz fakat girdap oluştururup çok ses yapacaktır...
Not: Bu camlar mototal da satılıyo ancak fazer için yok !!!

fazera da olur mu acep bu parcanin avantaji sanirim acisinin ayarlanabilmesi goruntusu de touring camdan daha guzel gibi. bu touring camlar kafada kavuk gibi duruyor ben hic sevmiyorum goruntuyu ama rahatligi da tartisilmaz uzgunum var mi bu ek camla ilgili bilgisi olan

Bu parça ayrı satılıyor, ben aldım taktım faydasını görüyorum. Taktırmanızı tavsiye ederim ok!

aliozturko
10.06.10, 12:12
Bu parça ayrı satılıyor, ben aldım taktım faydasını görüyorum. Taktırmanızı tavsiye ederim ok!
iyi hoşda 4 yıllık bir konuya tavsiyede bulunmak garip geldi:)
pörttt diye buna diyorlar sanırsam.
hoş ilerleyen zamanlarda bakacaklarında işine yarayacaktır görüşleriniz ama konunun kahramanları için baya bir değişiklik olmuştur.

muzaffer1968
10.06.10, 14:07
iyi hoşda 4 yıllık bir konuya tavsiyede bulunmak garip geldi:)
pörttt diye buna diyorlar sanırsam.
hoş ilerleyen zamanlarda bakacaklarında işine yarayacaktır görüşleriniz ama konunun kahramanları için baya bir değişiklik olmuştur.

yarılıyoorumyarılıyoorumyarılıyoorumyarılıyoorum Haklısınyarılıyoorumyarılıyoorumyarılıyoorum Tarihine hiç bakmadım yarılıyoorum