Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve akrep ...
arkadaşlar uzun süredir egzoz hakkında açılan topicleri titizlikle takip ediyorum,egzozların seslerini ve görüntülerini karşılaştırıp durdum ve en sonunda akrapovic'e karar verdim .Ctesi günü egzozu monte ettik ok! sitedeki birçok arkadaş akrebi görüntü olarak beğenmediğini söylüyordu ama bence gayet iyi duruyor + ses olarakta fazerın touring ruhuna aykırı olduğu onu racing'e benzettiği söylendi(ki ben bunada katılmıyorum)!!!arkadaşlar gümbür gümbür geliyorsunuz ve ayrıca fazerın güzelliğinin görülebiliğinin yanına birde duyulabilirlik ekliyorsunuz seytannn trafikte bizi görmeyen dangozların kulaklarının pasınıda alıyorsunuz ve ben geliyorum diyorsunuz bir yerde !!!
hayirli olsun dostum,
eksozuna kuvvet :mrgreen:
Güle güle kullan dostum. En başta çok süper heyecan verdiğine şüphem yok. ama 1-2 ay sonra bakalım hala aynı şekilde hissedecek misin? o zamana kadar memnunsan sorun yok.
Bir de ben bu egzoz durumunu beklentiyle alakalı buluyorum. Bana hissettirdiği his ile başkasına hissettirdiği farklı olabilir. Ben hala her bindiğimde standart egzozun sesine bayılıyorum. :mrgreen: Ama başkası gürül gürül giden Fazer'den daha çok keyif alabilir.
hayırlı olsun. merak ettim nasıl oldu acaba. bi ara video da eklesene buraya ok!
güle güle kullan rodo. sende bize katıldın ha. :wink: alkış
hayırlı olsun..darısı başımıza..bu arada kaça mal oldu? yazabilir misin?
Güle güle kullan dostum. En başta çok süper heyecan verdiğine şüphem yok. ama 1-2 ay sonra bakalım hala aynı şekilde hissedecek misin? o zamana kadar memnunsan sorun yok.
Bir de ben bu egzoz durumunu beklentiyle alakalı buluyorum. Bana hissettirdiği his ile başkasına hissettirdiği farklı olabilir. Ben hala her bindiğimde standart egzozun sesine bayılıyorum. Ama başkası gürül gürül giden Fazer'den daha çok keyif alabilir.
aslında gerçek bu :P sıkıldığımda ve sesten bunaldığımda susturucuları takarak sesi yine özleyebilirim diyorum ama bu sesten sıkılmak gerçekten zor ancak kulaklık kullanmak şart :wink: videoyu da en kısa zamanda eklemeye çalışırım. teşekkürler
aslında gerçek bu sıkıldığımda ve sesten bunaldığımda susturucuları takarak sesi yine özleyebilirim diyorum....
Yada benim gibi yap Radonix, DB killerların boyunu kısalt. Ben yaklaşık 6-7 cm. Kestim. Ses şimdi ikisinin arasında çok tatlı bir homurtu oldu. Ama dediğin gibi özleyince sesini, söküyorum susturucuları. :mrgreen:
aslında gerçek bu sıkıldığımda ve sesten bunaldığımda susturucuları takarak sesi yine özleyebilirim diyorum....
Yada benim gibi yap Radonix, DB killerların boyunu kısalt. Ben yaklaşık 6-7 cm. Kestim. Ses şimdi ikisinin arasında çok tatlı bir homurtu oldu. Ama dediğin gibi özleyince sesini, söküyorum susturucuları. :mrgreen:
aa abi nie kestin anlamadım....yazık değil mi egzosa?? susturucusu var nasılsa
susturucuları kestim Atılay :mrgreen: boylarını kısalttım. susturucularla stock egzozdan bir farkı (aşağı yukarı) olmuyor.
bence egsozsuz fazer, sinek vızıltısı gibi.... sesi birşeye benzemiyor...
egsozdan sonra kimliğini buluyor.... egsozsuz fazer... düşünemiyorum bile.... sasirdimmm
ya ali abi su DB Killer nasil bi sey bi resim koysana :mrgreen:
Koydum gitti Ashkin. :mrgreen:
http://img2.postimage.org/167940/G_r_nt_016.jpg (http://img2.postimage.org/bikes/fazertr/167940/motorcycle.html)
sildim. :mrgreen:
komik sey seni :mrgreen:
peki ses orjinalinin seviyesi ne mi dusuyor ?
ayrica usenmeyip fotoyu cekip gonderdigin icinde tesekkurler ok!
Çok yaklaşıyor. Ama gazlayınca hafif hissettiriyor.
Foto için teşekküre gerek yok. Amaç bir nevi bir hizmetimiz olsun cemaat'e. Senin için kargo firması bile kurarım. :mrgreen: Anlarsın ya. :mrgreen: KAFAPATLAT
ana gemi gibi olmus bu yaw :mrgreen: valla ben sesindende gorunusundende menunum. ucak gibi ses veriyo masallah ok!
yooo anlamadim gulmekten oldum
abi ankaradayim su anda. unutmus degilim seni.
bilerek sallaniyorum sweatler ve diger emanetlerinle gonderecegim yarin.
opuyorum seni :),
Sen gönderme , asıl ben o zaman öpücem seni. veryhappy
o zaman gondermiyorum. seytannn
deeermişim veryhappy
Seni gidi seytannn öpmüyorum işte.:mrgreen:
Ashkin sweatler piştimi yeni yılda giyebileceğiz demek yada yılbaşına yetişirse o gün giymek lazım hani belki kısmet açarda sonra sıfır bir Fazer alırım :mrgreen:
Ashkin sweatler piştimi yeni yılda giyebileceğiz demek yada yılbaşına yetişirse o gün giymek lazım hani belki kısmet açarda sonra sıfır bir Fazer alırım :mrgreen:
hemde kırmızı. :mrgreen: seytannn gulmekten oldum
her sweat alana bir tanede kirmizi DON hediye var
KAFAPATLAT
Benim ki battal beden olsun. gulmekten oldum
bak buradan soyluyorum. cekilisle bir kac uyemize sweat leri ile beraber DON gonderecegim ama tek sartla FOTOGRAFINI yayinlayacak.
soz mu :mrgreen:
Hadi lennnnnnnnnnnnnnnn :P
Ayrıca çekilişe felan gerek yok fotosunu verecek arkadaşa sütyende benden bedavaaaaaaaaaaaaaaa seytannn
2fast4u, bende her ikisini giymis fotografini poster yaptircam. hadi bakalim gulmekten oldum
hadi gonderin o zaman bakalım. seytannn
2fast4u, bende her ikisini giymis fotografini poster yaptircam. hadi bakalim gulmekten oldum
Walla arkadaşlar bu işi iddaya bindirmeyelim ondan sonra yılbaşı gecesi Taksimde buluşuruz Fazerteroş olarak gulmekten oldum
kalsın abi don mon istemezzzzzzzzzzzzzz
ne oldu Levent , yan cizdin hemen gulmekten oldum
Çizerim tabi abicim biz sweat dedik siz bizi yılbaşı dansözü yaptınız bidibidi
Nede yakışır ya bana gulmekten oldum
ahahaha gulmekten oldum
bir an gozumde canlandirdim seni de. koptum vallaha :mrgreen: gulmekten oldum
ohhh anasını satayım fantazi kurbanıda olduk kafaat
Olsun canım maksat siteyi şenlendirmek olsun bak üyeler artmaya başladı tabi şenliknerede anladı millet veryhappy
bir topic bu kadar amacı haricinde geyiğiye döndürülür egzozdan dona döndü muhabbet bende istiyom gulmekten oldum gulmekten oldum
radonix, ikisinden de hava cikisi olmuyormu. yani teoride ayni amaca hizmet veriyolar gulmekten oldum gulmekten oldum
hakket yaw.
abartmisiz olayi ıııh (bende dahil tabii ki)
hakket yaw.
abartmisiz olayi ıııh (bende dahil tabii ki)
Bu defa da imam cemaat'e uysun nolcak ki? :mrgreen:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.