PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Botlarla ilgili

PEACE74
04.01.06, 21:20
Arkadaşlar bütün forumları dolaştığım halde botlarla ilgili bir bilgiye rastlayamadım. Şu an bot almayı düşünüyorum, o yüzden bencillikle suçlayabilirsiniz ama hiç bir fikrim yok. Aydınlatırsanız sevinirim

baron
04.01.06, 21:33
valla bende pek birşey bilmiyordum. gittim sirkeci özen motora. ordan goratex çizme tipinde bir bot aldım. 200 euro du. korumaları falan baya sağlam. hemde tabanı mazotta falan kaymaz mış. ayağımda çok rahat etti içinde. ha bide su geçirmezmiş. beğendim aldım. zaten orda pekte seçenek yok

PEACE74
04.01.06, 21:38
Ben ankaradayım, burada da özen motorla çalışan motoart var, oxtar isimli bir bot önerdiler beğendim. İçi gore tex tabanı kaymaz taban, belki aynısıdır. 200 euro iyi sayılır herhalde bir bot için

RetRO
04.01.06, 21:43
abii iyide 200 eu ya bence gusel we rahat bi bot ayrıcada saalam bi korumalık alınabilir yaww sasirdimmm ne gerek warr ki easy rider moduna veryhappy

baron
04.01.06, 21:47
valla kullandığımız motorlar chopper değil. yeri geliyo iyice gaza gelip gazı kapata biliyoruz. başımıza bişi geldimi 100 milyon için ayağı kırmayalım. valla bende yoktu bot parmağım kırıldı. şimdi neyse parası verdim aldım ıııh

PEACE74
04.01.06, 21:51
Güvenlik için gerçekten gerekli bence. Tabi konu motor aksesuarı olunca fiyetlar el yakıyor. veryhappy

RossoRelativo
05.01.06, 10:30
Bende bot almayı düşünüyorum, hatta korumaları üzerinde takılı hali ile. Bu arada uygun fiyatlı yaz kış giyebileceğim, su geçirmeyen korumalı bir pantalon da alıcam.
Tavsiyenizi dört gözle beklerim, eğer bu yakınlarda alacaksanız, buyrun Cumartesi öğleden sonra buluşalım gidelim alalım.

PEACE74
05.01.06, 14:40
Ben revit pantolon aldım ankaranın soğuk havalarında bile üşümüyorum sende düşünebilirsin

BAHA
05.01.06, 17:44
Rosso'cum kendine alırkene Pant.(korumasız) konusunda fiyat araştırması yaparsan sevinirim.

Selim
05.01.06, 20:41
Bot sorusuna cevap değil ama hazır elbise konusu da açılmışken, ben kış için eşimle kendime Held takım aldım astarıyla inanılmaz sıcak tutuyor, kış için mükemmel diyebilirim (avatar'da görebilirsiniz) su da geçirmiyor. Bot olarak da Bata diye bir marka bulup aldım, korumalı kuvvetli bir bot... (90,- Avro) Gelgelelim, bu kıyafette hava kanalı yok, bahar veya yaz kullanımı sauna ile eş anlamlı olacak gibi geliyor. Tecrübelerinizden istifade ederek, yaz için ne önerirsiniz duyabilir miyim arkadaşlar? Deri, kumaş? Hangi marka? Ne bütçeler? Şimdiden teşekkürler...

ashkin
05.01.06, 21:09
selim cim biliyorsun kiyafetlerimiz ayni HELD benimde. dedigin gibi yazin sauna gibi olur. o nedenle fuar zamani bakariz yazlik bir seyler.
hem bi suru yeni seyler gelecektir. simdiden acele etmemek lazim. ok!

Selim
05.01.06, 21:30
Doğru dedin Aşkın, ben 10 senedir ara verdiğimden, bu konuyla ilgili fuar terbiyem sıfır. Mart'ı bekleyip orada binlerce çeşit içinde seçim yapmak en akıllıcası.

Bülent
11.01.06, 18:52
ben oxtar marka bi bot aldım singapurdan 155 avroya mal oldu umarım kazık yememişimdir

z-max
11.01.06, 20:42
Benimde aklımda Bot ve Mont olayı yalnız benim montun yazlık,kışlık olması pek problem olmaz tahminindeyim nede olsa rüzgarı bolca yeme yibi bir lüksüm var veryhappy

PEACE74
11.01.06, 21:08
Bülent rica etsem botunun resmini yollayabilirmisin. Bende oxtar 200 avro ya almayı düşünüyordum

gercheque
12.01.06, 09:33
Ben Frank Thomas su geçirmez spor touring çizme almıştım...ve meşhur kazamı yaptığımda 120 ile ayağım motorun altında kaldı, bileğim ciddi zedelendi ama o kadar , 2 hafta şiş kaldı sonra geçti...eğer o bot olmasaydı bilekten kopmuştu ayağım...ve üstünde çizik dışında hiçbirşey yok, hala giyiyorum.

Kıyafet olarak ben yaz kış deri giyiyorum çünkü en iyi o koruyor. Kışın içime içlik giyiyorum ve üstüne de yağmurluk, yazın hiçbirşey, zaten de pantalon "perforated" yani hava alsın diye delikli, o yüzden de çok memnunum...Spidi marka....gerçi tabii işin ekonomi kısmı var. Böyle bir takım epey pahalıya mal oluyor. geçende eldivenimin tekini kaybettiğim için yeniden almaya gittim ve aynısından alamadım param yetmedi :mrgreen: bütün takımı motoru alırken bir heves almışım, ama verdiğim bütün kuruşlarına kadar hak ettiler, iyi koruyorlar... alkış

Bülent
12.01.06, 11:56
barış'cım bilgisayarla yeni yeni tanışıyorum o işi nasıl yapacağımı bilemiyorum ama dükkandaki su geçirmeyen gora-tex her yeri korumalı olan modelini satın aldım görünüşüde çok hoş ilerde resminide yollamaya çalışırım

Bülent
12.01.06, 12:08
Barış modelin adı TCS SPORTS GORE_TEX www.oxtar.com da fotoğrafı
var 4 modelin içinde altta sağdaki tabi racing botlar bölümüne tıkla
önce

PEACE74
15.01.06, 21:23
ok dostum çok saol ok!

17.01.06, 14:58
Bende Revit'in freestyle botu var. 110-120 euro civarı hydratex (goretex gibi), çırtlı giymesi çıkarması kolay.
http://www.revitusa.net/acatalog/Freestyle500.jpg

tavsiye ederim.

halil
17.01.06, 15:21
Aynı bottan ben de aldım maximus, gerçekten çok rahat, her yerde giyilebiliyor, ama diğerlerine göre koruması yetersiz tabi biraz.

Yine de ne büyük ne küçük olması ve giyip çıkartma kolaylığı bakımından ben de tavsiye ederim

ashkin
17.01.06, 15:26
ben bunu Ozende gormustum ve cok begenmistim...
ama kisin cok fazla koruyucu olmayacagini dusunerek vazgecmistim.

tipi felan suppper.

CarlGustav
18.01.06, 08:09
Aman beyler yukarda bir arkadaş ne gerek var falan demiş. Çok faydalı bir eserdir. Bot + ful koruma herkese tavsiye ederim. Bütçenizin elveridği en iyi botu alınız. Ben de Sidi Vertigo Corsa (http://www.kneedraggers.com/html/Sidi/00000273.jpg) kullanıyorum. Korumaya, bilekten esnemeğe önem verilmiş bir yarış botudur. Sonuçta, "yarış ortamında, yarışçılar ayaklarına bununla koruyabiliyorsa en iyi koruma bundadır" mantığıyla aldım.

Tavsiyem, ayağınıza uyan en iyi korumalı botu edinmenizdir.

fazercan35
18.01.06, 16:07
carl gustav

sidi vertigo corsa siyah bot aradım ama izmirde bulamadım. nerden aldın? biraz bilgi bi de fiyatı nedir?
sağolun

CarlGustav
22.01.06, 22:49
Can bey;

Geciken cevabım için kusura bakmayın. Ben Sidi Vertigo Corsa kırmızı kullanıyorum (Ful deri kıyafet kırmızı siyah beyaz, motor da, bot da, takım yane :wink:). Ben İstanbul, Etiler'deki Korlas bayiinden aldım. Sanırım Korlas Sidi'leri getiriyor. Siyah ellerinde vardı. Ben kredi kartı tek çekim ile 530 YTL'ye aldım(Pazarlık kavga-dövüş). Herhalde net üzerinden İzmir'deki bayilerini bulabilirsiniz.

fazercan35
26.01.06, 09:07
Barkın Bey

bilgiler için sağolun

fazercan35
27.01.06, 12:26
Barkın Bey

cumartesi botum geliyor. izmir de ki bayisi getirtiyor 320 ytl peşin 74*2 ytl axess toplam 468 ytl ye almış olacağım

360€ -%20 indirim = 288€x1,625 kur = 468 ytl
yönlendirme için çok teşekkürler

CarlGustav
30.01.06, 00:53
Vertigo Corsa ise beleşe almışsınız.

fazercan35
30.01.06, 07:47
evet
vertigo corsa 288 € (360*0,8)
vertigo 220 € (275*0,8)

PEACE74
16.02.06, 22:20
Sonunda OXTAR Matrix2 bot aldım. Hem korumaları çok iyi hemde gore-tex. Kışın ççok iyi ama yazın nasıl olur bilmiyorum, deneyip bakacağım.

ashkin
17.02.06, 04:33
Barış,

hayirli olsun gule gule kullan yeni aldigin botu.
kafani kurcalamak istemem ama boyle bir şey okumuştum ikiteker de
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6253

z-max
17.02.06, 19:11
Barış hayırlı olsun ok!

Botun o kısmıylamı açılır yan ayakçak :wink:

http://i46.photobucket.com/albums/f148/Nantan/99b16a3a.jpg

ashkin
17.02.06, 19:21
acilmaz ama kapanir... :mrgreen:

z-max
17.02.06, 19:23
acilmaz ama kapanir... :mrgreen:

Abi ozaman Bota degilde yan ayakçagın yayına kabahat bulmak lazım :mrgreen: gulmekten oldum

PEACE74
17.02.06, 21:30
Teşekkürler, o konuda haklısınız ama şimdi gidip denedim yan ayaklık açmak için deri kısım değil de plastik kısmı kullanıyorum ben, o yüzden bir sorum olacağını düşünmüyorum, yani inşallah olmaz :?

z-max
18.02.06, 19:01
Barış hayırlı olsun tekrar ok! Bişey çıkmaz ama dikkatli olmakta fayda var :mrgreen:

10.03.06, 12:53
Vertigo corsa su gecirmez midir?

baron
10.03.06, 15:12
oxtar bottan bende de var. benimde ayni bolgelerde hafif silinme oldu ki ben ayakligi her zaman parmak ucumla aciyorum. hem iki ayaktada oldu ani sey. sorun yaratirmi bilmem ama genelde bottan memnunum. sanirim pegi tutan demire surtuyor giderken

radonix
10.03.06, 19:31
memet , sidi mükemmel bir bot şiddetle tavsiye ediyorum !! bende izmir havasına uygun ve yağmurlu havada kullanmayacağım için vertigo corsa air var ,air modelni aldım çünkü yağmurlu havada yola çıkmıyorum ancak normal vertigo corsa su geçirmiyor

10.03.06, 22:55
memet , sidi mükemmel bir bot şiddetle tavsiye ediyorum !! bende izmir havasına uygun ve yağmurlu havada kullanmayacağım için vertigo corsa air var ,air modelni aldım çünkü yağmurlu havada yola çıkmıyorum ancak normal vertigo corsa su geçirmiyor
webde Vertigo Tepor modelinde ozellikle su gecirmez diyor. Vertigo Corsa icin su gecirmez ibaresi bulamadim hic bi yerde o yuzden sormustum. Demekki Corsa denenecek fuarda :wink:

ashkin
11.03.06, 00:58
ben bot icin fuari bekleyemedim. USA den AlpineStar aldim.
artik birileri TR ye getirse su markanin urunlerinide rahat etsek bizlerde. gercekten urun yelpazaleri cok genis ve cok guzel urunleri var

asagidaki botu 140 USD ye aldim

http://www.motorcycle-superstore.com/photos/OG/i22998.jpg

baron
11.03.06, 18:29
vay be fiyatıda süper bot da süper. buraya gelse 200 euronun üzerinde olur bu bot. bidibidi

ashkin
11.03.06, 18:45
kesinlikle haklisin Baris cim. 200 € dan bile fazla olacagina eminim.

maalesef birileri arada felaket para kazaniyor.
dusunun bunu aldigim yerde bana satarken para kazaniyor.

ee TR ye bu isi yapanlarin sayisi cok artmadigi surecce bu sekilde almaya devam edecegiz maalesef :doubt:

atakan
11.03.06, 19:02
Aşkın abi bu bot avrupada 240-270 euro arasında satılıyor..senle konuştuğumuz gibi amerika bazı şeylerde çok uygun çok iyi yapmışın almakla güle güle kullan :wink:

radonix
11.03.06, 20:26
shoei,arai,suomy gibi hatırı sayılır kask markalarının türkiye ve amerika fiyatları arasındaki farkı görünce insan şaşırıyor tabiki nasıl oluyor diyor uzgunum sadece kask değil aksesuar yedek parça ilginç

BlackPearl
12.03.06, 22:15
Ben de bot istiyorum KAFAPATLAT

ashkin
12.03.06, 22:33
kac numra giyorsun Aytac ?

bende 3 ay once alfigim BOT larim var. Sıkır sıkır durumdalar.
41 numara. onlari satmayi dusunuyorum. cok hesapli verebilirim.

BlackPearl
15.03.06, 21:11
Aşkın benim ayakları tornaya götürmem lazım o zaman KAFAPATLAT
43-44

ashkin
15.03.06, 22:33
ahahahha. Maasallah ne diiim veryhappy

atuter
16.03.06, 07:38
Aşkın güle güle kullan. Botlar harika. Bilsem bende isterdim vallahi. Kıskandım deni şimdi. bidibidi

yamahamusti
16.03.06, 08:27
aşkın senin o eski kullanılmış hatta kenarı patlak olan botların var ya onlara fuara gelince ben bakayım.gerçi eskiymiş ama olsun. ok

16.03.06, 09:10
ASHKIN HAYIRLI OLSUN GÜZELMİŞ ,NET ÜZERİNDEN Mİ ALDIN BİRİLERİ Mİ GETİRDİ...

ashkin
16.03.06, 13:10
aşkın senin o eski kullanılmış hatta kenarı patlak olan botların var ya onlara fuara gelince ben bakayım.gerçi eskiymiş ama olsun. ok

aahhaha. nerden cikardin patlak catlak diye. :mrgreen:
gelince bakariz Mustafa cim. Gayet temiz durumda. ok!

punto17
ASHKIN HAYIRLI OLSUN GÜZELMİŞ ,NET ÜZERİNDEN Mİ ALDIN BİRİLERİ Mİ GETİRDİ...

Yok ben gecenlerde Amerikada iken aldim.
Bu arada AlpineStars i TR ye getirmis bir firma. TR distributoru olmus.
www.honda otosever.com
Fiyatlari tabii ne olur bilemem.
bilgilerinize.

Bülent
17.03.06, 09:27
aşkın new york tan aldıysan eğer adresini yazabilirmisin? manhattan a
yakınsa ben gidebilirim belki

ashkin
17.03.06, 10:47
yok Bulent cim NY tan almadim. Shipping oylu ile aldim CA dan.
ama gitmeden once teslim ettirecegin bir adres varsa al adrese teslmi edilsin sende gidince alirsin :wink:

ercan özkutan
20.03.06, 21:13
Arkadaşlar giyim konusunda madem sıkıntı çekiyorsunuz, Aşkınla beraber ithal edelim olsun bitsin üyelere % 30 civarında indirimli olabilir vede sorun çözülmüş olabilir ,dalga geçmiyorum,olmayacak şey yok,ben romanyaya ithal ederim oradan her gelişimde getiririm( 15 günde bir gidip geliyorum) lakin kızıltoprakta da fiyatlar uygun Oxtar botu ben 150 euroya aldım,şunu da düşünüyorum, kızıltopraktaki mağazalarla yakınlığım var Aşkınla bir gün buluşup gideriz Fazer TR için pazarlık yaparız veya tehdit ederiz kendileri bilir,ben Richa meraklısıyım belçikadan daha ucuza satın alıyorum,neden olmasın birlikten güç doğar oda bizde mevcut.
hepinize sevgiler saygılar

Ercan Özkutan

ashkin
21.03.06, 08:21
Ercan abi,

bu inidirim konusunu gecen sene bir kac yer ile gorusmustum. Fakat pek sicak bakilmadi. Nedeni ise; "her gelen biz FazerTurkiye deniz deyip indirim isterse ne yapacagiz. Bu tarz seyler cabuk duyulur ve isyerimiz icin iyi olmaz" gibi bir tavir sergilendi. Ama tekrar konusmakta fayda var tabii ki.

Su ithalat isine gelince.
Zaten beni yakindan taniyanlar bilir. Su anda finans sorununu cozsem bugun tum kariyerimi birakip motosiklet aksesuar isine girerim. Ama gel gor ki ole 1 kac parca getirmekle is yurumuyor maalesef.

+ olarak sunuda belirtmek isterim. yurt disindan gormeden ve denemeden giyim almak pek akil kari degil. Uymama ihtimali cok yuksek oranda. Ancak ve ancak burada temsilicisi varsa gidip birebir deneyip oyle yurt disindan siparis etmek lazim.

Ayrica Ercan abi, seninlede tanisalim artik yaw :mrgreen:

2fast4u
21.03.06, 08:44
Su ithalat isine gelince.
Zaten beni yakindan taniyanlar bilir. Su anda finans sorununu cozsem bugun tum kariyerimi birakip motosiklet aksesuar isine girerim. Ama gel gor ki ole 1 kac parca getirmekle is yurumuyor maalesef.
Ya kardeş bende yıllardır bu işi düşünüp duruyorum hatta bir ara yaptım. Ben derim ki gelin bundan sonra beraber düşünelim neler yapabileceğimizi. Bir kaç senede beraber düşünsek ne çıkar belki içimizden biri yapar sonunda. Neticede bende bir yerlerden sermaye bulsam dakika düşünmem dalarım valla. ok! ( hatta kendi imalat denemelerim bile olmuştu )

ashkin
21.03.06, 08:46
Levent cim ati alan uskudari gecmek uzere. biz haleen dusunuyoruz.
Cok yakinda cok ciddi bir kurum bu ise giriyor. :doubt:

2fast4u
21.03.06, 09:11
Levent cim ati alan uskudari gecmek uzere. biz haleen dusunuyoruz.
Cok yakinda cok ciddi bir kurum bu ise giriyor. :doubt:
Haklısında adamlarda at var demekki üsküdarıda geçerler, kadıköyü de uzgunum biz düşünmeye devam edelim ne yapalım şimdilik elden bu geliyor.........

atuter
21.03.06, 10:06
Uyuz olup kaşının. :mrgreen: gulmekten oldum KAFAPATLAT

erkutgurun
21.03.06, 12:59
vendramini ve sidi markalarinda guzel ve dayanikli tavsiye edilen botlar bulabilirsin.

Carrera
21.03.06, 15:04
Sidi Vertigo Corsa derim.
Su geçirmez değil ama epey dayanıklı. Bir iki kere parmak uçlarım ıslandı sadece oda sağnak yağmurda. Ayak üstü ve bilek üstü için olan ayarlar mükemmel bir uyumuda beraber getiriyor. Vitesi ve özellikle arka freni mükemmel hissediyorsunuz. Ama yarım saat motor kullandıktan sonra uzun yürüyüş yapacaksanız taban ağrılarına hazır olun. Ama bunu sizi zorla alışverişe götürmek isteyen kız arkadaşınıza karşı bir bahane olarak da kullanabilirsiniz. :wink:

radiohead
30.04.06, 20:28
Sidi Vertigo Corsa derim.
... Vitesi ve özellikle arka freni mükemmel hissediyorsunuz. ...

Allah allah ben yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum ama özellikle arka frenin dozajı ile ilgili ciddi sıkıntılarım var. Yavaş sürüşte debriyaj+arkafren olayında normalde sıkıntı yaşamadan kullanırken SVC'lar ile yavaş sürüşüm oldukça bozuldu. Geçen gün eski botlarımla denedim eskisinden de iyi kullanıyorum. demek sorun botta.

Bunun dışında bir de yürürken gıcır gıcır ötüyor benimkisi. WD40 sıkacağım mafsala napalım :mrgreen:

abneon
21.07.06, 00:44
arkadaşım resimdeki botu beğendim.Antalyada bulamadım acaba alabileceğim adresi bana yazarmısın kargoyla gönderebilirler mi

Carrera
21.07.06, 09:56
Yanılmıyorsam Alpinestars'ı Demaks getiriyordu. Bir ara sor istersen.

http://www.demaksmotor.com/iletisim/iletisim.htm

Ama ben Sidi derim. http://www.korlas.com.tr/

Tolga
21.07.06, 12:32
Bende de gore-tex oxtar var. Bullet sağolsun Singapurda verdiği
adresten 100 EUR a aldım. Burada iki katına yakın sanırım. Benim kendi adıma tavsiyem. Hava alıp terleme yapmaması için Gore-tex ve
kazalarda en çok hasar görebilen kaval kemiklerini korumak için yarım bileklilerden biraz daha uzun bir model almalısın.

Racing modellerdeki slider v.b kullanmayacaksan fazla para harcamana gerek yok. ok!