Orijinalini görmek için tıklayınız : Schubert Speed
Ankarada bir bayide schubert speed fullface kask satılıyor. 120 euro. Satıcı S1 den önceki kask olduğunu çok kaliteli olduğunu söyledi. Acaba o modeli daha önce kullanan veya bilgisi olan varmı?
yanlış anlama ama 120 euroya türkiyede kaliteli kask olabileceğini sanmıyorum s1 den önceki kask derken eski modelini kastetmişse
kaskların raf ömrünün olduğunu ve üretim tarihini görmeden almamanı
tavsiye ederim
Ben kullanıyorum
Schubertlerin en üstün özellikleri ses yalıtımı en yüksek kasklardan biri olmalarıdır ancak bu speed için pek söylenemez düşük hızlarda hiç sorun yok ama yüksek hızlarda kulaklığa ihtiyaç duyuyorsun .
Ağırlık rahatsız edici değil (1350 gr dı sanırım). uzun kullanım sürelerinde asla rahatsız etmedi .görüş açısı geniş. arkanı görmek için kafanı arkaya döndürdüğünde dönmem demiyor.Ayrıca vizör buğu tutmuyor .bunun için diğer kasklarda ayrıca vizör parası ödersin Ama ben yurt dışından almıştım sen buradakilere bunu mutlaka sor vizör değiştirip satıyor olabilirler . Çünkü sırf buğu önleyicili vizör yanlış hatırlamıyorsam 65 euro : )
Yani özetle ben gayet mennunum .bir çok 300 küsür euroluk kasktan daha iyi.
Avrupada ucuzluğa giren bir model motomax da aynı şekilde burada ucuzlattı. Ucuz olmasının sebebi dış malzemesinin neredeyse plastik olması. Kafan karışmasın bir çok dayanım testinden başarıyla geçmiş bir model .Ama artık üretilmeyecek deniyor .Schubert belki de kaskda en iyisidir. Her modelini gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin.
CarlGustav
02.03.06, 23:51
Barış bey,
Her ne kask alırsanız alın, önce kaskın içindeki üretim tarihine bakın. Eğer mağaza sahibi/çalışanı bundan bî-haber ise (kaskların da bir raf ve kullanım ömrü olduğundan) kendiniz kurcalayın. 1,5-2 yaşından eski üretim tarihine sahip kask satın almanızı tavsiye etmem.
Bununla ilgili olarak:
Şu linke bakınız:
Kask konulu fikir teatisi (http://www.fazerturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=453&start=0)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.