Orijinalini görmek için tıklayınız : yazlık mont
Arkadaşlar kullanıpta memnun kaldığınız yazlık mont var mı önereceğiniz su geçirmeyen, hava almayan(gereğinde havalandırması olan), full korumalı ana kriterlerim..
Amerikadan getirteceğim için model ve marka opsiyonuna açığım netten bakmakla olmuyor çünkü :-(((
Bülent ben spidi nin bir yazlık montunu aldım file bi mont rüzgar geçiriyo ve dehset serinletiyo akşamları hava serinlediğinde iç cebideki rüzgar geçirmez ince yeleğini giyiyorsun hiç üşütmüyor zaten sadece ilk ve son baharlarda ihtiyaç duyuyorsun! Unutma rüzgar geçirmeyen sadece havalandırması olan bi montla yazın kurdesen dökersin! Haa full protection olan bu montla birde yağmura yakalandın hemde çook çiddi bir sağnaktı içime yeleğini de giymedim sadece bir tshirt vardı içimde inanamadım nekadar az su geçirdiğine!! Daytonada görebilirsin siyah kırmızı ve mavisi var! Bi de girisi sanırım! Haa bu arada kaza yaptığımda da o vardı üstümde kesin süper bi mont iyiki dainese in muadili olan modeline tipinden dolayı tercih etmişim... ok!
Ben Revit'in bir montunu aldım, yaz-kış arası birşey, şehir içinde terden su oluyorum yahu. Burak Hocam bahsettiğin montun dirsek koruması da var mı? :roll:
sanırım aynı monttan bende de var. kışın içliği ile çok iyi oluyor. yazıda gittiğin sürece sorun yok. geceleri de soğuk olduğunda çok iyi oluyor. ama durdun mu ter içinde kalıyosun. ki ilk fuar günü dolmabahçede aynı sebepten sifayı kaptım. yazlık bir mont bende düşünebilirim ama ilk sıramda yazlık bir pantolon var. :wink:
erkutgurun
09.04.06, 22:22
clover ok!
Arkadaşlar bulabilirseniz bu ceketi alın. tek kelimeyle muhteşem bir ceket. Tam üç kat. File yazlıktan başlayıp ki her kademesi korumalı, kışlık içliğe sahip harika bir ceket. Arkadaşımda denemiştim. alkış alkış alkış
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/YMDYE556BK_HR.jpg
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/YMDYE556xxBK_HR.jpg
baron: benimkinde içlik yok, baharlık mıdır nedir öyle bir zamazingo, 50 km/h^nin üzerinde çok iyi, rüzgarda falan da hiç üşütmüyor, ama şehir içinde mahvediyor beni, daha bunun temmuzu ağustosu var...
Bahsedilen file monttan alacağım sanırım. Ya da en güzeli beyaz atlet üzerine dirseklik, püfür püfür KAFAPATLAT
Bende de Revit var yaz kış kullanım ama sanırım ilk tecrubesizlikten kalın almışız :-). Şimdi sadece yazlık olmasını tercih ediyorum...
Ali abi mont guselmis de.
nerden bulacagimizi ogreniver arkadasindan.
Arkadaşım Almanyadan getirmişti Ashkin. Bir arkadaşına rica etmiş ve 220Euroya ind.den aldırtmış. Yamahanın bayisinden.
adaş yazlık mont olayını bende biraz araştıdım şu an için file olupta iç
yağmurluğuda bulunan sadece 2 model var biri burağında bahsettiği spidi yeğenimde kullanıyo gayet hoş diğeri benim ilk tercihim olan
clover airtek 5 ayrı rengi var ama mototala nisan sonu gelecekmiş ben
nisan sonunu beleyeceğim olmazsa spidi yi alacağım
Ben Revit'in bir montunu aldım, yaz-kış arası birşey, şehir içinde terden su oluyorum yahu. Burak Hocam bahsettiğin montun dirsek koruması da var mı? :roll:
Olmazmı dirsek ve omuz koruyucuları var bel için bile hafif bir desteği mevcut hatta opsiyonel olarak takabileceğin sırtlık için bile ön hazırlığı mevcut tipi ise ON numara...
Tek kelimeyle mükemmel arkadaşlar...
Şiddetle tavsiye ediyorum
Üstelik ben 180 euro ya almıştım Fuarda 171 euro ya satıyorlardı 12 taksit yada peşin alımlarda ekstra indirim yapıyorlar... ok!
BooRock, bullet, teşekkür ederim, sanırım istediğim bu idi dainesede bulamadım ilk fırsatta daytonaya bakacağım....
bu uğrarım dersen bende gelirim beraber alırsak belki indirim olur
bullet, ok ben bir bakarım alıcı olursam beraber gideriz önce bir göreyim bize yakın çünkü;
motor : 6,5 dk
araba :14.5 dk
tekne :yok (ama Görkem i kandırırsam olur)
yürüyerek: 85 dk sürüyor ben motorla gitmek istiyorum :-))
bulent ve bullet alırken biz adaşız aramızda durup dilek dilemen karsılığında %20 indirim istiyoruz deyin muhakkak! gulmekten oldum
Bu arada Siyah rengi kalmamıştı fuarda bir aya kadar gelecek demişlerdi bildinize... ok!
ben dayanamadım gidip aldım arkadaşlar canlı 135 euro verdim her yerinin file olması hoşuma gitti
iç rüzgarlığıda fena değil %20 indirimi almış oldum bu fiyata hiç bir yerde yazlık mont malesef yok bülentcim burak sanada teşekkür ederim
Bullet güle güle kullan. Samsuna gelirken giyersin artık. :wink:
ben dayanamadım gidip aldım arkadaşlar canlı 135 euro verdim her yerinin file olması hoşuma gitti
iç rüzgarlığıda fena değil %20 indirimi almış oldum bu fiyata hiç bir yerde yazlık mont malesef yok bülentcim burak sanada teşekkür ederim
ne demek yaaa :wink: alkış
güle güle kullan hakikaten süper bi mont! bravo
Bülent sana bi tiyo vereyim iç cebindeki yeleğin kolları yok yaa havalar serin olduğunda bahar akşamları üşüyosun biraz... kullanmadığım bi yağmurluğun kollarını o yeleğe entegre ettirdim bi terziye deşet oldu zırh gibi oldu asla üşümüyosun! Muhakkak yaptır! ok!
abi bende başka bi montun içliğini kullanmayı düşünüyorum o tarz havalarda yinede tavsiyene teşekkürler ok!
ali abim o montla samsun yollarında zatüre olurum ama imkan olursa
senin gülen yüzün ve tatlı muhabbetin için samsuna iç çamaşırıyla bile
gelirim :),
http://upload3.postimage.org/92802/mont.jpg (http://upload3.postimage.org/92802/photo_hosting.html)
adaş mont budur kırmızı olan tüm bölüm file ayrıca gri ve siyah rengide var
teşekkür ederim sende gölüne göre bi şey bulursun umarım
ali abim o montla samsun yollarında zatüre olurum ama imkan olursa
senin gülen yüzün ve tatlı muhabbetin için samsuna iç çamaşırıyla bile
gelirim :),
Sevigili Bülent iltifatına teşekkür ederim. Kapım her zaman açık. :),
Ama, sen yinede üstüne birşeyler giy. :mrgreen: gulmekten oldum
Olmazmı dirsek ve omuz koruyucuları var bel için bile hafif bir desteği mevcut hatta opsiyonel olarak takabileceğin sırtlık için bile ön hazırlığı mevcut tipi ise ON numara...
Tek kelimeyle mükemmel arkadaşlar...
Şiddetle tavsiye ediyorum
Üstelik ben 180 euro ya almıştım Fuarda 171 euro ya satıyorlardı 12 taksit yada peşin alımlarda ekstra indirim yapıyorlar... ok!
bu montun aynısı ben de var ve maalesef büyük almışım..bu daytonanın nasıl bi satıcı olduğunu gösteriyor...ben bilmediğimden üzerime olan montu aldım ve maalesef XL :shock: o an iyi gelmişti..ama şu anki montum M :shock: sadece 3 ay kullandım ve mont çok temiz..
Bu montu ciddi almak isteyen olursa satmayı düşünüyorum..bilginize..
ATILAY, sana olmuyorsa bana hiç olmaz tüh keşke olsaydı..
erkutgurun
13.04.06, 19:18
Banada olmaz, mont satisinda bol sans Atilaycim.
maalesef..XL.. kolu 1.5 tur dönüyor ben giyince..bunu alacak arkadaş baya kalıplı olmalı :doubt:
Ama bi buluşmaya getiririm..denenir..belki kalıbı küçüktür :mrgreen:
biri benden mi bahsediyor yaw. sanki kulaklarım çınlıyo veryhappy
erkutgurun
13.04.06, 22:59
Aslinda onu alsam, terzide ondan 2 mont cikartirim ve kafadan cift montum olur!!!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.