Orijinalini görmek için tıklayınız : shoei RF 1000 i nasıl bilirsiniz?
Kasklarla ilgili hemen hemen tüm yazıları okudum arkadaşlar İstanbulda daha çok araştırma şansına sahip olduğunuzu düşünerek belki bilginiz vardır diye sizlere sorayım dedim.
shoei nin rf 1000 serisi kasklarını kullananız var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
http://www.helmetcity.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=rf1000monzared&Category_Code=rf1000s
öncelikle shoeinin RF adıyla geçen modeli(amerikada), avrupa dolasıyla ülkemizde xr-1000 olarak geçmektedir,shoei bence çok kaliteli ve kullanışlı bir kask tavsiye ediyorum kaska verilen paraya acımayalım veryhappy umarım güvenliğini ve kalitesini test edeceğiniz durumlarla karşılaşmazsınız
ben test ettim ciddi anlamda testi geçti... kayalara uçarak kafa attım montumun sırtı kayalardan delindi vs... ama bikaçgün kaburga ağrısı haricinde bişii olmadı bu arda kask hakketen işini hakkıyla yaptı!! bravo
Neden böyle bi isim değişikliği yapıyorlar anlamıyorum. Neyse modeli teyyit etmiş olduk teşekkür ederim.Kaskın iç yapısını (malzeme karışımını ) tam anlamıyla bilmiyorum ama son derece iyi bir kask gibi tüm üstadlardan da geçer not aldı.Burada uygun fiyata bulabilirsem alacam gibi bunu.. ok!
Ben kullanıyorum.. problem yok.......
ROTS izmirde motorcu göçmende bulabilirsin shoeinin her modelini , xr1000'ler 450 euro civarı ee tabi dark smoke vizör'de lazım onu alınca, oda 50 euro civarı yani shoei için 750-800 ytl gözden çıkarmalısın !
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.