Orijinalini görmek için tıklayınız : arai mi shoei mi?
arkadaşlar hangisi daha iyi.bence RX-7 corsair
.............Arai...............
Shoei..ama Arai de iyi..seçmek zor..ancak para durumu belirler tercihi..shoei nispeten daha ucuz sanırım.
erkutgurun
29.04.06, 14:19
Valla cenesi acilir Shoei SYNCROTECH II aldim daha yeni sayilir, EUR340 + 40 Euro Siyah Cam.
Varya.....>>>>>>>>> Standart olarak biryerlerinden oyle bir ruzgar aliyorki anlatilacak gibi degil. Sanki icinde klima var mubarek. Yani bu kaski ben 15 derecenin altinda kullanmam IMKANSIZ. ıııh ıııh ıııh
Iyiki X-Lite kaskimi atmamisim! Kisaca kisin x-lite, yazin ise Shoei kullanancagim artik. Yani Shoei tek mevsimlik. Sakin almayin eger 4 mevsim kullanacaksaniz. ıııh ıııh
Goruntude super duruyor ama kafaya takip biraz gidince kendisini belli ediyor. aglamak!
Bence alinacak 3 marka var.
1. Arai ok! (sanirim 350 Eurodan basliyor)
2. X-lite'in en pahalisi ok! (Yabana atilmamasi lazim, 320EUR. Cok iyi.
3. Schubert S1 ok! (sanirim fiyati 415 kusur Euro degerinde iyi bir Alman
kaski.
bende arai diyorum ama uvex in 990 gr lık ultra bir kaskı var ithal
edilirse tek tercihim olur sabırsızlıkla onu bekliyorum
Shoie X-11 ve Bir adet balaklava şu an yapılabilcek en iyi seçimlerden biri.
arai rx-7 ve shoei xr-1000 kullanan arkadaşlar varsa eleştrirlerini yaza bilirmi bu hafta alacam artık birinden birini...
erkutgurun
03.05.06, 13:54
ROTS, sayet cevabini alamazsan diye yaziyorum.....>> o durum gelirse eger, goruntu ve ozellik olarak icine sineni al. Sonucta bu soyle sormaya benziyor, "ferrari mi alsam, lamborgini'mi".
Yani her ikiside SUPER bence! :), ok!
Düşünme bence.
Arai RX-7 Corsair.
Ben xr-1000 kullanıyorum gayet memnunum özellikle havalandırması çok iyi
sanki biraz çelişki var arkadaşlar yorumlarda yada kişiden kişiye değişiyor bu kask işi.Yukarda shoei nin içine çok hava aldığı hatta üşüttüğü yazılıyordu bu rahatsızlık verici bir durum olarak belirtilmiş ancak bu havalandırma girişlerini kapatma şansımız var incelediğim kadarıyla.
Arai için herhangi bir eleştiri olmadı şimdiye kadar.Arai daha ağır basıyo gibi.
Herkeze teşekkürler...
ercan özkutan
04.05.06, 11:38
Arkadaşlar! dün mototaşa uğradım,yeni arai kasklar 10 gün sonra gelecek,şunuda bilin RX-7 corsair kaskların fiyatı 695 euro peşinde % 10 indirim yapıyorlar o kadar ,fullface kasktan şaşmayın en önemlisi emniyet bakımından,dünyanın en hızlı motorcuları,genelde bu kaskları tercih ediyor ,herhalde bir bildikleri var.herkese selamlar
Ercan Özkutan
erkutgurun
04.05.06, 12:38
sanki biraz çelişki var arkadaşlar yorumlarda yada kişiden kişiye değişiyor bu kask işi.Yukarda shoei nin içine çok hava aldığı hatta üşüttüğü yazılıyordu bu rahatsızlık verici bir durum olarak belirtilmiş ancak bu havalandırma girişlerini kapatma şansımız var incelediğim kadarıyla.
Arai için herhangi bir eleştiri olmadı şimdiye kadar.Arai daha ağır basıyo gibi.
Herkeze teşekkürler...
Rots, Shoei kaskin hava alisini ben yazdim. Ve Cenesi acilir model olan "syncrotech II" modeli icin konusuyordum. Dedigin yanlis dostum. O giren havayi kapatma sansin yok, tum deliklerin kapali olmasina ragmen hava acaip giriyor, ve bunuda cam kenarlarindan yapiyor. Bir gun kullan kaskimi (ama soguk hava olmasi gerek, yoksa rahatsiz etmez), anlarsin. ıııh
erkutgurun kusura bakma yanlış anlamışım.Ben fullface ten sözediyorsun sandım. ok!
Benim Caberg kask mesela alttan acaip rüzgar alıyor. Gözümü yaşartıyor ve çok rahatsız edici. SX1 in çenenin altına gelen parçası baya kalın. Malum dünyanın en sesszi kaskı diye satılıyor ve bu parça diğer kasklarda ya bulunmuyormuş ya da silencer kit diye satılıyormuş. Aslında kolaylıkla başka markalar da yapabilir ama neden yapmazlar bilmiyorum. Boynu conta gibi sarıyor ve hem sessizlik hem de rüzgar koruma sağlıyor diye iddia ediliyor.
ROTS, en kaliteli iki kasktan bahsediyorsun, kişilerin fikirlerinden çok bilimsel gerçeklere daha fazla önem ver bence. Hangisinde daha rahat hissediyorsan onu al ama unutma hangisini alırsan al diğerini mi alsaydım acaba düşüncesine kapılacaksın şimdiden hayırlı olsun.
erkutgurun
06.05.06, 15:24
ROTS, en kaliteli iki kasktan bahsediyorsun, kişilerin fikirlerinden çok bilimsel gerçeklere daha fazla önem ver bence. Hangisinde daha rahat hissediyorsan onu al ama unutma hangisini alırsan al diğerini mi alsaydım acaba düşüncesine kapılacaksın şimdiden hayırlı olsun.
+1
Bende onu demeye calismistim! alkış
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.