PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OGS

12.05.06, 10:31
Arkadaslar OGS ile gecmek isteyen ogs cihazını nereye baglayacak yaw..Ben cins cins hareketlerle dusecem bigun geceyim derken ! Bi ara sitede bi arkadasın OGS için kol bandı aldıgını okumuştum nereden aldıgını bilen varsa soylerse sewinirim

2fast4u
12.05.06, 10:39
Arkadaslar OGS ile gecmek isteyen ogs cihazını nereye baglayacak yaw..Ben cins cins hareketlerle dusecem bigun geceyim derken ! Bi ara sitede bi arkadasın OGS için kol bandı aldıgını okumuştum nereden aldıgını bilen varsa soylerse sewinirimSen neredesin bakayım bidibidi
Cumartesi iş güç anlamam lokale geliyorsun ok!

ashkin
12.05.06, 10:42
www.lamatech.com Rahmi Barutcu ile gorusebilirsin. Onda vardi bu tarz seyler

12.05.06, 10:51
Bi ara sitede bi arkadasın OGS için kol bandı aldıgını okumuştum nereden aldıgını bilen varsa soylerse sewinirim

ben bizde Selim in kullandığını biliyorum ,nerden edindiği hakkında bilgim yok maalesef,ama kolay bulabilirsin:)

ashkin
12.05.06, 10:59
Daisy,
tamam iste Selim de benim dedigim yerden aldi veryhappy

ttauruss
12.05.06, 11:26
selam,

ben ziraate sordum motosiklet için ogs vermiyoruz dediler bende arabanınkini kullanıyorum. direk motora ogs alınabiliyormu?

teşekkürler.

not:ben birinde gördüm. ogs ile verilen montaj aparatını cama monte etmiş ogs'yi ona takıp çıkartıyor.

Tolga
12.05.06, 12:07
Selamlar;

Ben de Rahmi Barutcu'dan aldım. Web adersinden kontak kurup hesabına para yatırısan kurye ıle gonderıyor. 20 / 25 ytl cıvarında ucretı
var. Cırt cırtlı onu seffaf (zamanla deforne oluyor selo bantla sağlamlaştırmak gerekıyor.) Sonuç olarak iş görüyor rahatlığına değer

OGS yi de boğaziçi köprüsü çıkışından seyyar araçlardan motor için alabilmiştim. Bazı arkadaşlarım aldı, bazıları alamadı birazda şans işi.

Bildiğiniz gibi Türkiyede her an her kural, kanun her OTV değişebilir , bu yüzden alınabilir yada alınamaz demek mumkun değil.

ok!

Selim
12.05.06, 12:09
worths2die4, ben Rahmi hoca'dan almıştım. Kendisi imal ettirip satıyor. www.lamatech.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

LaJollan
12.05.06, 12:13
Ben Çamlıca gişelerden istanbul istikametine giderken çıkışta gidip motoruma ogs aldım, sorun çıkmadı. Kullanması zahmetli gişelere gelmeden en yakın ve ugun yerde durup ön camın içine mümkün olduğu kadar sıkıştırıyorum, gişeden sonra durup tekrar çantaya koyuyorum çünkü ne kadar sıkışırsa sıkışsın çizilmeye yol açıyor. Şu kola takılan nesneden bir türlü edinemedim.

Selim
12.05.06, 12:16
Bu akşam roadcraft teori eğitimi var, detayını sürüş teknikleri konusu altına topic açarak ekledim. Gelen olursa o toplantıda mutlaka satılıyor olacaktır, edinirsiniz.

ttauruss
12.05.06, 12:17
tşk. ben cam boşluğuna koydum çok fazla çiziyor. yollar malum düzgün değil hemen bir iz bırakıyor.

Bülent
12.05.06, 15:45
ben bu gün kızıltoprak mototalda gördüm aradığınız şeyi oradan temin edebilirsiniz.üstünde lamatech yazıyodu ama fiyatını sormadım

bulent
12.05.06, 16:33
Arkadaşlar daha önce bu konuda kendi tecrubemi yazmıştım..Ben terziye yaptırdım 5 YTL verdim ama kullanmak nasip olmadı motor çalındı :-)))

http://www.fazerturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=1271

Buradan bakabilirsin arkadaşım..resminide koymuştum..

Sevgilerimle..

BLN

2fast4u
12.05.06, 16:38
Arkadaşlar daha önce bu konuda kendi tecrubemi yazmıştım..Ben terziye yaptırdım 5 YTL verdim ama kullanmak nasip olmadı motor çalındı :-)))

http://www.fazerturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=1271

Buradan bakabilirsin arkadaşım..resminide koymuştum..

Sevgilerimle..

BLN
Bende var 10 ytlden kaç tane istersiniz. Süper yırtılmaz garantili. Şaka bir yana hanım tekstilci bir örnek yaptırayım kalitelisisinden .Bakarız duruma. ok!

bulent
12.05.06, 16:40
2fast4u, heh işte söyle yaaaa o kadar adamız&bayanız (pardon bayanlarda var) bir kumaş parçasını kolumuza yapamıyoruz...

ashkin
12.05.06, 17:04
bencede LEvent,
abi yaptiralim bi 20-30 tane ok yi olur.
alkış