Orijinalini görmek için tıklayınız : FAZER ELCIK
Merhaba;
Yaklasik 2 aydir 2006 visne curugu FZ6'm icin 2 cift elcik ariyorum ama bulamiyorum, normal midir yoksa bende mi bisey var?
highwayeagle
06.06.06, 13:44
Önce keşke tanışalım bölümüne kendini tanıtsaydın.
Seni tanısaydık. Daha güzel olurdu bence
Önce keşek tanışalım bölümüne kendini tanıtsaydın.
Seni tanısaydık. Daha güzel olurdu bence
yoksa site olarak gıcıklıgına cevap vermiyoruz :)))))
gıcıgız biz. o yuzden cevap vermiyoruz :P
Murat haklı acıkcası,
once bi kendi tanitsaydin keske.
elcik derken; standart elcik mi ariyorsun yoksa afilli, yanarli donerli biseyler mi ? ? ?
bak yine ashkin a dua et :)) yanar dönerli birseyler ariyorsan ve yurt dısından getirtebilirim diyorsan bir iki site adresi verebilirim...
serop hoşgeldin welcome
bi detaylı tanışma yazısı yaz da yine hoşgeldin diyelim :wink:
elcik heralde kızıltoprakta falan vardır. arayıp bulamıyorum demene kıllandım, yok mu ki acaba? :?
NOT: freakmaxi, ya yurtdışı demişken... tankpad getircektik hani noldu? :roll: o kadar kurları takip edip maliyeti hesapladık falan...
serop, biz hepimiz çok gıcığız. Kesinlikle cevap vermiyoruz.
Fıs fıs, fiskos fiskos (fısıltı efekti) louis.de adresine bir bak derim. Ayrıca korlasda değişik çeşitlerde Momo Design elcikler var. Ama benden duymadın.
Önce kendini tanıtsana be kardeşim. Yok sana cevap mevap.
KAFAPATLAT
Bende sadece hoş geldin derim elcik konusuna değinmem.
coolidge mesaj attım abi indirim olayı için herifler cevap vermedi bugun akşam yeniden yoklayacagım bakalım bu seferde vermezse anca liste fiyatından alırız ama toplu geldigi için kargo masrafından yırtmış oluruz....
pis giciklar ıııh veryhappy
coolidge mesaj attım abi indirim olayı için herifler cevap vermedi bugun akşam yeniden yoklayacagım bakalım bu seferde vermezse anca liste fiyatından alırız ama toplu geldigi için kargo masrafından yırtmış oluruz....
eyvallah freakmaxi sağol ok!
gıcıktan çok vıcık olduk :wink: artık bütün başlıkların geyik merası ana başlığı altında toplanmasını öneriyorum kafaat
Abi git sirkeciden al yada en iyisi yurt dışından getirt burda birsürü para verirsin..
eyvallah freakmaxi sağol ok!
arkadaşlar benim de tank pad e ihtiyacım var aslında.Maliyet nedir ben de size iştirak edebilir miyim?
ATILAY su anda £19.95 + £4.00 bir kişiye maliyeti, bunu dusurttutmeye calısıyorum, olursa guzel olacak, buradan herkezi bilgilendirecegim ben kimse merak etmesin... :))
serop, sana elcik melcik yok. KAFAPATLAT
Ama kocaman bir welcome var. gulmekten oldum
Merhaba;
Yaklasik 2 aydir 2006 visne curugu FZ6'm icin 2 cift elcik ariyorum ama bulamiyorum, normal midir yoksa bende mi bisey var?
bu giriş bana bi yerden tanıdık geldi :mrgreen:
tanıtım bölümünün yeri değişti herhalde.neyse welcome serop
bu giriş bana bi yerden tanıdık geldi
kimmis ? :mrgreen:
Bende sadece hoş geldin derim elcik konusuna değinmem.
1+
welcome
sadece ama sadece hoşgeldin konusuna ben de katılıyorum :P
welcome
sadece ama sadece hoşgeldin konusuna ben de katılıyorum :P
welcome+1
yaw en iyi yatırımı ali abi yapmış. birgün bütün topikler geğik merası altında toplanacak KAFAPATLAT
hatta kimbilir belki yarın belki yarından da yakın gulmekten oldum KAFAPATLAT
serop,
hah simdi oldu be Seckin cim.
iyi olmus hatta fazla detayli olmus.
bi ayakkabi numarani yazmamissin. şaka şaka :mrgreen:
simdi Vedat sormadan ben sorayim,
onceki motorun, kac km. tecrbuen var, ? ? ?
ayrica bundansonra bulusmalarada bekliyoruz seni .. ok!
en kısa zamanda gorusmek dilegi ile.
tekrar hosgeldin. welcome
Tekrar selam ashkin, oncelikle bundan sonraki davetlerin icin tesekkur ederim, seve seve bulunmaya calisacagim. Onceki motorum F 650GS'ti, onda 12000 km.yi devirrdim ve sattim, 29 Mart 2005 trafik cikisili idi, ayni yilin Mayis'inda ehliyetimi aldim, Nisan 10-15, 2006 arasi onu sattim ve ayni gun gidip FZ6 aldim :) Bununla da 2500'e gelmek uzereyim, iste bu guzel yavru icin guzel elcik ariyorum, cesidi bol bi ithalatci + perakendeci bulmak istiyorum, 1 ya yakindir ariyorum FAZER elcik ama bulamiyorum.. Umarim burada bu is ilk olmak suretiyle bulurum..
serop aradığın çeşitli malzemeleri bulabileceğin yer bahçelievlerde (ist)
var olduğunu duydum ama ne derece doğru bilemiyorum,ayrıca orada fazer için eksozda var olduğunu duydum ama ulşmadım
.. Su anda kendi gecimimi saglayacak olcude borsa isiyle mesgulum, bekarim, 1.75 boyum, 95 de kilom, hobilerim ..
olmadı seçkin ıııh
"ben fazer'cının zeki, çevik ve de ahlaklısını severim"
- m.k.atatürk
derhal diyete başlıyoruz, yoksa atamızın kemikleri sızlar. fazertürkiye üyeleri çakı gibidir, atletik ve süper çeviktir :P
şaka bir yana... tekrar hoşgeldin. ilk fırsatta görüşmek üzere.
NOT: iş çıkışı kızıltoprak'a uğrayacağım. senin için de elcik soruştururum.
ah coolidge ah, motosikletimi ne kadar seviyosam yemek yemeyi de en az o kadar seviyorum desem seni caydirabilir miyim diyet isinden? :) Ama inan o kadar isterdim ki atletik olmayi, cevikligim konusunda atletiklerden geri kalir yanim yok da, hemen yorgun dusme, nefes nefese kalma gibi olaylar sanirim kilodan ziyade ayrica yas + 4-5 yili askin bir suredir bende inanilmaz guzel psikolojik etkiler birakan her gece ictigim 2-3 nargile.. Allah sonumuzu hayretsin :mrgreen:
Elcik icin ben de arastirmaya devam ediyorum, sizin de ugrasilariniza devam edeceginizden suphem yok, simdidedn tesekkur ederim..
Benim plaka da 34 EA 6551, arkadasiminki ki 34 EA 6621 :)
Yaw arkadaslar kendimi tanittim ama hala tik yok, sizi bu kadar uzecegimi bilseydim boyle bi hata yapar miydim :) Hadi affedin beni artik, tamam hatami anladim! Hala elcik arayis bakidir, bilginize...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.