Orijinalini görmek için tıklayınız : Depo üstü çanta
Arkadaşlar..sorum fazer ile ilgili olmasa da eminim yardımcı olursunuz..
1 hafta sonra motorla tatile çıkmayı düşünüyorum ve 600F için depo üstü çanta almak istiyorum..kullanan var ise hangi model iyidir mıknatıslı olanlar depoyu çizer mi? ya da kullanırken sürüş açısından artısı eksi si nedir? marka tercihi konusunda falan bi yardım lütfen
herkese saygılar
Not: Halen toplantılara gelememiş olup izmir den kurtulamadığımı ve geldiğimde muhakkak sizlere katılacağımı bildirir..herkese iyi sürüşler dilerim..
kanak en iyisi samsonite karaköy alt geçitte bulursun.sürürş açısından en iyi yer orası diyorlar.bense yurt içi kargo ile ya da aras ya da otobüsle gönder derim.ben bodruma giderken öyle yapmayı düşünüyorum.sevgiler.izmirli kızlara dikkat et.
vayyy volki...her gittiğim yere nasıl gönderiyim abi donu atleti :shock: az bişey de olsa yanımda taşımak istiyorum
gelince karaköy e bakarız beraber o zaman..
şakaydı karaköy kızıltopraktan bakar sana sms atarım ya da özen motora tel aç sor derim ben.mototal honda cı oldugundan orda da olabilir.teli 0216-3476171.
mıknatıslı olanları kullanırken depoyu çizmemesi için çok dikkatli olmak gerekiyor. özellikle kumsala götürürsen kumlar yapışıyor ve çok kolay çiziyor. ben normal sırt çantasını ahtapotla depoüstüne bağlıyorum.
depoüstü çanta ile ilgili başımdan geçmiş bir olay: benzin almak için çantayı kaldırıp selenin arkasına koymuştum, benzin aldıktan sonra direk hareket edip çantanın yokluğunu 25-30 dakika sonra farkettim. gitti güzelim yağmurluklarım kafaat
Tahtakale de Doğu Bank ın arkasındaki dükkanlarda makul fiyatlarda
depo üstü çanta bulabilirsin.
Özen de tercihe göre KAPPA nın bir çok çeşidi var. Giwi modellerinden bile daha kullanışlı olanları mevcut.
Birde SHAD var oda çok bilinen bir marka olmasa Kappa ya göre çok az
daha zayıf görünse bile gayet kullanışlı.
Daha çok eşya taşıyabilmek için körüklü modelleri incelemeni tavsiye ederim. Mıknatıslar textilin arkasında olduğundan depoyu çizmiyor,
ayrıca bir de gidona sabitleyeceğin kayış ta var.
Ben Shad kullanıyorum. Sırt çantası oluyor iki parçaya bölünüp günlük kullanım için küçük çanta oluyor / her iki çantada harita bölmesi var
körük açılarak 20 lt yakın hacmi oluyor/ on ruzgarı azaltıyor.
Fiyatını hatırlamıyorum Özen le Demirel in arasındaki küçük dükkanda 1 sene önce vardı.
Fotografta inceleyebilirsin
http://i60.photobucket.com/albums/h28/bandit656/MY%20BIKE/DSC00118.jpg
Korlas'a da bak. Cargo çanta var. Bir kaskı ve hatta daha fazlasını alabiliyor. Ben bir yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum.
Carrera,
Vedat in kullandigi canta guzel
bende HELD marka kullaniyorum. Su koruklu olanlarindan.
gercekten cok ise yariyorlar. hatta artik TopCase takmiyorum. :mrgreen:
saigo, öncelikle bir izmirli daha doğrusu karşıyakalaı olarak "izmirden kurtulmak lafını bi daha duymiim ıııh
depo üstü çantası için de eger artçı ile gideceksen kesinlikle artçı daha çok rahat ediyor ve kullananda araya rüzgar girme olasılıgı olmadıgı için topcaseden farklı olarak daha rahat oluyor.önceden Topcase olmadan hayatta motora binemezken şimdi depo üstü çanta olmadan hiç rahat edemiyorum.Tüm artçılara duyurulur :wink:
saigo, öncelikle bir izmirli daha doğrusu karşıyakalaı olarak "izmirden kurtulmak lafını bi daha duymiim ıııh
depo üstü çantası için de eger artçı ile gideceksen kesinlikle artçı daha çok rahat ediyor ve kullananda araya rüzgar girme olasılıgı olmadıgı için topcaseden farklı olarak daha rahat oluyor.önceden Topcase olmadan hayatta motora binemezken şimdi depo üstü çanta olmadan hiç rahat edemiyorum.Tüm artçılara duyurulur :wink:
Nutella; Ben anlayamadım;
Depo ustu çanta artçının rüzgarını engelliyormu?
Yok hayır, artçı ile motoru kullananın arasına rüzgar girmesini engelliyor.
yani topcase varken arkaya yaslaninca şofer ile yolcusunun arası acık olduugndan ruzgar araya giriyor. ama topcase olmadigi icin şöfere yanmasıyorsuuz ve ellerinizi depo ya degil cantanın ustune rahatlıkla koyabiliyorsunuz.
umarım anlatabilebilmişimdir.
nutella_35½,
yani topcase varken arkaya yaslaninca şofer ile yolcusunun arası acık olduugndan ruzgar araya giriyor
Şöför demek. gulmekten oldum
gulmekten oldum gulmekten oldum gulmekten oldum
ya valla bunun jargonu nedir bilemedim :roll:
yani nutella sen beni güldürdün ya oralardan allah ta seni güldürsün emi.. :mrgreen: :mrgreen:
arkadaşlar ilginize teşekkür hepsini dikkate alıcamm..
bu arada halaaa izmir den kurtulamadım yaaa
tamam güzel memleket te alışmışız işte kudurmuşuz napalımm..
bu arada bence sen aşkın asarılmıyosun diye öle bi güzellik yapmış..top case i çıkartmışş...şşşttt güzel fikir aşkınnn :),
Vedat niye dalga geciyorsun kızla şöför değil şofer demiş.
Rider ın türkçe karşılığı şofer dir şofer.
Nutella teşekkürler anladım ne demek istediğini özetle ön tarafa
yaslanırken tutacak yer bulmak açısından rahatlığından bahsediyorsun
ya ne kadar kolaymış aslında anlatacagım bak şimdi yeni farkettim :P gulmekten oldum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.