Orijinalini görmek için tıklayınız : akrapovic kaç para??
şimdi bu akraları kaç paraya taktırırız?? fiyat sabitmidir?? yoksa fiyat araştırması yapmaya gerek varmıdır ?? varsa nerelere aryıp bakmamız gerek ??? (akra mı yoksa başka markamı die sormuorum genelde herkez akra deip onu kullanıo itirazı olan varmı yada yok bu da iidir dien ??)
ciKs,
bence sen bu durumda akra 1000 $ olsa verecek gibisin gulmekten oldum gulmekten oldum
şimdiden yeni akraların hayırlı olsun bravo
yamahamusti
27.06.06, 07:21
akra iyidir emre benim araştırmalarıma görede 1100-1200 ytl civarında
En son Cem aldı Akraları Korlas'tan. Liste fiyatından FazerTürkiye için indirim yapıp birde 6 taksite bölmüşler. Yanılmıyorsam 450 € / 6 gibi ir rakamdan aldı. Bu arada hayırlı olsun Cem. :)
one be. o kadar pahalimi :shock: ya zaten fazla ses kulaklara zararli :doubt:
akra iyidir emre benim araştırmalarıma görede 1100-1200 ytl civarında
Ah musti abicim fuarda 900 ytl ye buldukta almadık değilmi kafaat
Ben de 2-3 ay önce Korlas'tan 1000 ytl / 4 taksite almıştım, tabi o zaman FazerTurkiye indiriminden haberim yoktu :)))
Arkadaşlar korlasta liste fiyatı 640 € fazer turkiye indirimi deniliyor ama herkese yapıyor bu indirimi.nakite ve tek çekime %30 indirim yapıyor 488 € ya geliyor.ama cem ısrarla 6 taksit ve %30 indirim e almış.
bu arada herkese indirim yapıyor dediysem sadece akralarda herkese yapıyor.fazerturkiyenin her marka ve her üründe %30 indirmi var.haberiniz olsun.
Yerini bilmeyenler için.Korlas Bağdat Caddesi Göztepe ışıkları trafiğin aktığı yöne doğru geçince sağ kolda kalıyor.Korlas Yazısını görmezseniz aynı zamanda Suzki bayii olduğunu unutmayınız.
Not:Herhangi bir reklam bedeli almıyorum :mrgreen: :mrgreen:
korlas bagdat caddesi.
giderken sagdan, donerken solda
korlas korlas korlas gulmekten oldum
scubarider, hocam şunların sesini bir kaydedip koyuversen sevabına? veryhappy
karlos un tel bilgisini bilen varsa yazabilirmi
ciKs, http://www.korlas.com.tr/
ciKs, "karlos" gulmekten oldum
cem nerdesin abi ben aradım şimdi karlos u liste fiyat 760 euro muş fazertürkiye indirimi %30 (sadece fazertürkiyeye yapıoruz dedi ne kadar doru ne kadar yalan) 532 eoru oluomuş taksitide komisyonunu alarak yapıomuş yani 6 ay vadeli 595 euro yu 6 bölüp ayda 198 ytl dier bi secenekte 620 euro 12 taksit ayda 103 milyon.scubarider, hiç senn yazdıın gibi olmadı KAFAPATLAT
Beyler benden size bir hizmet videoyu yayına verdim. :mrgreen: :wink:
cem in yerine yaziim.. :wink: cem su an okulda onun yaz okulu var malesef uzgunum , aksama sana bilgi verir ama istersen cep numarasını veriim ara sor 12-1 arası ders araları var..
nefertari, cep tel iini verirsen sevinirim özel mesaj yada mail atabilirsin
alsin alsin herkes AKRA alsin. veryhappy
ercan özkutan
01.07.06, 17:56
Aşkın herkesi tahrik etme ben hiçbir zaman almayacağım,ona vereceğim parayı lokale vermeyi tercih ederim,selamlar
Ercan Özkutan
telefonla öyle bilgi veriyorlar emre orasya gidip bülenti bul bülent biliyr en iyi.telefonda 760 diyor hatta webdede 760 yazıyor ama oraya gidip bülente sorduğunda yanlış yazıo webde doğru liste fiyatı 640 € dior ve %30 indirimi yapıyor.problem çıkarmıyorlar merak etme.fazerturkiyeye karşı çok sıcaklar.
metineren73
08.02.07, 21:02
Aşkın - scubarider ve ayberk ;
üçünüzden de yardım talep ediyorum.20 şubat'ta ödemesini yapacağım ve aynı tarihte kargo ile teslim alacağım ihtiyaçlarım için bana nakit ve çok acayip fazer türkiye indirimli :) fiyat alırmısınız?
Sizin korlas ve samura motordaki sıcak ilişkileriniz ve hatırınız var.Ben direk arasam mutlaka farklı fiyat gelecek.Benim için bu hatırınızı kullanıp bu iyiliği bana yaparmısınız??
Fuara kadar geleceğim ama şimdilik param bunlara yetiyor.daha fazla bekleyemeyeceğim.
20 Şubatta kesin alınacaklar :
1- Akrapoviç Eksoz.-(2006-Fazer/600)
2- a-) 1 adet Givi V 46 Topcase.
b-) 1 adet Topcase'in alt tablası. (Taşıma ayaklarım var.)
c-) 1 adet Topcase'in fren için ışık tertibatı.
d-) 2 adet Topcase'in artçı için yaslanma minderi. (sert olan modelinden)-(İkincisi Arkadaşım için)
e-) Topcase'in boyalı üst kapağı.-(2006/Fazer600/Bordo veya vişne renkli diyebiliriz.)
3- Jantlar için kırmızı şerit.
Arkadaşlar büyük bir hevesle cevaplarınızı (ayrı ayrı değil tabii, kim bana vakit ayırıp mağazaya uğrayabilirse..)bekliyorum.
Sevgiyle..
Metin her ikisinide yarın halledicem ama mümkünse beni arayıp hatırlatırmısın.0532 716 62 60..
hem liste fiyatlarını hemde indirimli fiyatları sölicem sana...
scubarider, top sende Genco verryhappy
samurada nazım fazlasıyla geçer ama fazerı satıp hondaya geçtikten sora keltoş kemal abim biraz kızdı...bakalım nolcak yarın...
çok seviom bu kemal abiye keltoş kemal abi demeyi yaa..
okuyosa yarın güzel güzel öpecek beni kesin...
aldığın fiyatı burayada veya bana özel masajla söyleyebilirmisin. bizim de zamanımız yaklaştı hani wink
direk burdan yazarım işalla unutmam biriniz beni arayıp hatırlatsın yaa..sekreterim yok da artık ondan sebeb yaniii kahkalarla
bu arada şöyle akreplerinden sıkılan satmak isteyen yokmu yaw. iş yok güç yok. boyna gözüm dışarda. allah sonumuzu hayır etsin
baron, barışcım hazıra dağ dayanmaz gir işe rahatla..bak boş zamnların değerini sen çok iyi bilirsin zaten fazla zaman sana iyi gelmez seytannn verryhappy
metineren73
09.02.07, 09:11
tamamdır ben arayıp hatırlatıcam Gencer.Merakla rakamları bekliyorum:):)
Gencer.Merakla rakamları bekliyorum:):)
+1
metineren73
09.02.07, 10:51
aradım aradım, hatırlattım gencer'e :) Hem hatırlatmak hemde tanışmak için iyi bir fırsat oldu. Ne güzel:):)
hehe..senden sora aşkın aradı kızıltopraktaymış.bende çıkıorumşimdiyüzyüzegörüşüp alalımfiyatları en geç akşama habr vericem..
metineren73
09.02.07, 13:06
tamam sevgili gencer ve aşkın , kolay gelsin şimdiden..
Amma angarya oldum ama size dimi ? verryhappy
metineren73
09.02.07, 13:48
eveeettt fiyatlar geldi. sağolsun aşkın ve gencer birlikte almışlar fiyatları.
akrapoviç ---liste 760 euro
nakit 530 euro
givi V46 çanta-------225 euro
ışık tertibatı--------- 40 euro
yaslanma minderi--100 euro-(2 adet)
ayaklar+alt tabla----130 euro
renkli üst kapak----- 55 euro
+ -----------------------------
givi toplamı---550 euro-liste
nakit ödeme--470 euro.
Fakat burada benim elimde olan taşıma ayakları varki, eğer onları almazsak 20 euro indirim yapıyorlar.yani sadece alt tabla 110 euro'ya geliyor.Ne yapsak acaba sadece alt tablaya 110 euro çok değilmi??
Sonuç olarak arkadaşlar, full çanta ve akrapoviç bana 930 euro'ya maloluyor.yaniii 1.690- ytl..
Yapçak bişi yok , a l ı y o r u z.
sağolasın gencer, sağolasın aşkın.
İyiki varsınız sevgili dostlar...
rangermania
09.02.07, 18:03
metineren73, Ben pasif kaldım abi ama Depo üstü çanta ile Çamurluk boyatmaktan vaz geçmişsin...Gelince görücez artık şimdiden hayırlı olsun bravoo
metineren73
09.02.07, 18:29
hayır hayır ayberk, hiçbirinden vazgeçmedim.depo üstü çantayı alıcam.boya işini de hallettik.fakat givi alt tabla kafama takılıyor.samura, taşıma ayakları ile tablaya 130 euro isterken sadece alt tablaya 110 euro istiyor.Yani takım olarak satmak istiyor.Süleyman memnun da alt tabla tek satılıyormuş ama ordada kalmamış.bilmiyorum ne yapacağımı.(Alacağım kesin ama hangi seçeneği alacağımı bilmiyorum.)
metin alt tablayı almıcaksın yani toplam liste fiyatın 420 € olucakBurdan da bi indirim yaptırıp 360 € ya falan alıcaz...
ondan sora tekolarak tablayı bi kaç gün sora başkası alacak 45 € imiş tek tabla..
yani toplamı sana 405 € ya falan gelicek sen paran hazır olduğu zaman alo de halletcez.takma kafanı...
olmaz öle tek tabla 110 €.
hallederim ben sen merak etme..
metineren73
09.02.07, 20:54
tamam gencer, içimi rahatlattın.bu ayın 20'sinde müşteri çeklerim var.yani 20 şubatta parası hazır.son hesabımıza göre yekünde ;
givi --- 405 euro
akra --- 530 euro
toplam-- 935 euro.
zaten 50 eurosunu arkadaşım ödeyecek.(yaslanma minderi için.)
bana kalıyor-- 885 euro.
oda yapar -- 1.600- YTL.
---------------------------------
Oh beee, rahatladım valla,ben stress yapmıştım bu malzemeler yüzünden.
Saolasın Gencer dostum.(Tabii bide Aşkın) 20 sinde gene bulaşık olcam başına haberin olsun.. yarılıyoorum
kalanlarıda (zenon,depo üstü çanta,jantlara şerit,düşme takozu vs..)Fuara gelince alırım.Onlar kolay..
Sevgiyle..
bulaşıkolmak ne demek metin yaa..yardımcıolabilirsek ne mutlu bize...
Metin abi bi tur verirsin artık şu akraların sesini merak ettim ok!
metineren73
10.02.07, 15:47
baha cım merak etme sen,gezilerde arasıra değişiriz bile motorları.zaten tek yumurta ikizi gibiler.. verryhappy
Deniz Ustundag: Bu konu üstünde düşüncelerim var en derininden seytannn
Simdi moda Arrow verryhappy
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.