PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yazlık mont

ttauruss
28.06.06, 11:37
Arkadaşlar selam,

bir yazlık mont arayışı içindeyim. aslında mototal da gördüm cloverın var 200 avro. indirim sordum indirmiyorlar. anlaşmalı olduğumuz indirimli bazı yerler vardı mesela korlas gibi. nerelerle anlaşmalıyız. indirimi neye istinaden yapıyorlar mesela Fazer Türkiye plakalığı yetiyormu KAFAPATLAT
başka marka ve model önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçem sınırlı eminim çok daha iyileri vardır ama bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka markalar varmı?

çok teşekkür ederim yardımcı olan ve olamayan tüm fazercanlara.

ashkin
28.06.06, 11:42
ttauruss,

diger magazalar ve mekanlar ile anlasma gorusmelerimiz devam ediyor Talip.

Temmuz dan itibaren UYE KArtlari verilmeye baslanacak uyelerimze. Bu uyelik kartlarini gosterenler sadece bu indiirimlerden faydalanabiliecek. Simdilik KORLAS uye kartlari olmadan yapmayi kabul etti ama bir sure sonra bu sekilde bir uygulama olmayacak.

Korlas ta Suomy nin file yazlik montu var bir bak istersen, ben bayagi begenmistim.

ttauruss
28.06.06, 11:45
ok çok teşekkürler Aşkın,

blackbird
28.06.06, 11:53
bende de ihtiyaç...bende bakacam ! ok! tşk.ler aşkın kardeşim ..

Bülent
10.11.06, 18:04
Daytonadan (kuruçeşme) peşin 130 avroya aldığım spidi file mont
kullanıyorum yelek rüzgarlığıda var . bi bak derim. ok!

ATILAY
10.11.06, 18:24
Daytonadan (kuruçeşme) peşin 130 avroya aldığım spidi file mont
kullanıyorum yelek rüzgarlığıda var . bi bak derim. ok!

+1

süpper mont ok! 4-5 ay kullandım büyük geldiği için satmıştım..çok memnundum.yeni sezona tekrar alabilirm asikoldumm

benim de tavsiyemdir. ok!

Ryan
10.11.06, 19:21
korlasın fiyatlatı şişirme olduğu için indirim yapmaya her türlü razılar..Aramızda sıkı pazarlık eden kazıklanmayıp normal fiyatına alır,cazgır olmayıpta indirim isteyenlerin beli incinmez ama liste fiyatından alan varsa da..... vay haline