PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Givi ve Kappa yan çantalar

24.07.06, 16:27
Merhabalar,

Yanlara çanta almak istiyorum. Arkada Kappa 52'lik var. Givi'den fiyat aldım, aparatlarıyla toplam çifti 570 Euro civarındaymış. Daha uygun fiyatlı çantalar yok mu yahu? Çanta için bu kadar para koyuyo da......

Metin

Selim
24.07.06, 16:41
Özen Motor'a bir bakıla derim... İkitelli'deki yerlerinden ben Transalp için almıştım, gayet memnunum, evde çok yakışıklı duruyorlar (daha hiç kullanmadım :P , kullanamadım, gidemiyorum kamplara falan, seyahat özürlüyüm) Fiyatı unuttum ama o zaman araştırmıştım, baktığım heryerden daha hesaplıydılar aynı ürün (Kappa) için... Üstelik müşteri canlısı bir satış ekipleri var, içeri girince siz borçlu, onlar alacaklı muamelesi yapmıyorlar...

24.07.06, 16:56
eminim deneme şansın olmuştur
hiç yolda tangır tungur oluyor mu?

Selim
24.07.06, 17:12
Hayır gayet rigid duruyorlar. Çok noktadan (4) fikse edildikleri için pek böyle bir şansları yok. Bu arada scubarider'in verdiği bir linkte gezerken şunu gördüm, bir bak istersen, biraz küçük geldi ama elçiye zeval olmaz...

http://www.motorturk.net/malzeme/satilik_malzeme.html

Satan: @ Özkan Bozdemir (İstanbul)
İletişim: 0555 720 41 03
Başvuru Tarihi: 16/07/2006 Not: 21 Litre kappa yan çanta ve 26 litre kappa arka çantalarımı satıyorum, çok az çizikle beraber, yan çantalarım henüz 1 haftalık. 3 çanta 250 YTL.

baron
24.07.06, 19:10
selim abi sende her şeyi alıyon hiç kullanmadan duruyor. ne iş yarılıyoorum

valla givinin top case i 230 euro civarı sanırım. giviyede bi bak istersen

Selim
24.07.06, 19:38
Sorma Baron'cum, kısmet... Teşkilat o biçim de, kullanacak zaman sorunu var...

Bülent
24.07.06, 23:05
soft bag düşünürsen ben bu gün hein gericke den aldım 67 euro
gayet başarılı yanlara çok iyi oturuyo ayrıca bi aparata gerek yok
ve körükleride var

GenceR
25.07.06, 00:13
ahanda hein-gericke açılmış mı bulent.yoksa sen yurtdışındamısın.

Selim
25.07.06, 02:36
Hein Gericke Mototal'in Hasanpaşa'daki yeni mağazasının oralarda bir yerlerde açıldı 1 - 1,5 ay kadar önce yanılmıyorsam? Ben daha gidip göremedim ama bir mail duyurusu gelmişti...

2fast4u
25.07.06, 08:01
Hein Gericke Mototal'in Hasanpaşa'daki yeni mağazasının oralarda bir yerlerde açıldı 1 - 1,5 ay kadar önce yanılmıyorsam? Ben daha gidip göremedim ama bir mail duyurusu gelmişti...
A olmadı dostum git gör bir şeyler al ve kullanma seni alışveriş sapığı seni gulmekten oldum

ashkin
25.07.06, 08:21
Selim,

yok selim abi yeni acilmis demek ki. 15 gun oncesine kadar kapaliydi diye hatirliyorum. tablea var ama icerisi bostu.

neyse Bulent sıkı takipcisiydi mekanin. herhalde acilmis.
bi gidip dolasalim bakalim. :wink:

blackbird
25.07.06, 08:54
arkadaşlar konuyu burada netleştirinde benimde gidip alasım var yanları...

son halini yazana şimdiden teşekkürler..... ok!

25.07.06, 09:37
Selim merhaba,

Gittim ve de aldım Özen'den. Çok saol. Arka çanta vardı bende. Neden yan çantalara kafayı taktığıma gelince. Hafta sonu eşimle tam park ederken yanımıza da bir Honda Deuville park etti. Çift hem kaskları hem de montları büyük bir keyifle arka ve yanlara koyarak gezmeye başladılar. Biz ise sadece kaskları koyabildik. Elimizde yine montlar ve el çantasıyla hamallığa devam ettik. Dedim tabii herşeyden kurtuldunuz, onlarda uzun süre başka bir motordaymışlar ve bu hamallığı uzun süre çekmişler. Şimdi tadını çıkarıyoruz dediler. Çok kıskandım. Biz de dün akşamdan beri monttur, kasktır, laptopdur çantadır ne bulduysak doldurup keyfini çıkarmaya başladık. Tabii bu arada o kadar artık aralardan kaçamayacağız o kesin. (Sabah hafif bir şekilde duran arabaya sürttük ama nazarlıktır işte dedik). verryhappy
Şiddetle tavsiye ederim. Çok büyük rahatlık ve 8 taksit + 1 ay erteleme varmış Bonus'a. Toplam bana 720 ytl'ye patladı. Artık yavaş yavaş ödeyeceğiz.

Metin
34 CJS 68

Bülent
25.07.06, 09:42
arkadaşlar hein gericke açıldı çok fazla bi şey yok ama yinede görmeye
değer mesela çanta işi iyi oldu uzun yol için ihtiyacım vardı fiyatta uygun bide tulum yağmurluk vardı oda fena bişey değil vemar kasklarıda 179 euro ya satıyolardı

Selim
25.07.06, 10:20
A olmadı dostum git gör bir şeyler al ve kullanma seni alışveriş sapığı seni gulmekten oldum

Hehe, benim kullanmadığım motorlarım bilem var... deliiii

Tolga
25.07.06, 10:38
soft bag düşünürsen ben bu gün hein gericke den aldım 67 euro
gayet başarılı yanlara çok iyi oturuyo ayrıca bi aparata gerek yok
ve körükleride var

Bulentcim hayırlı olsun güle güle kullan.

Selim
25.07.06, 10:48
Metin, güle güle kullan. Dediğin gibi trafikteki serbesti bir miktar kısıtlanıyor olsa da, çantaların sunduğu rahatlık yabana atılamaz...

eunalir
11.08.06, 08:23
Bende depo üstü kappa var körüklü üst katı fermuarından açılıp sırt çantası yapılabiliyor. Bir tane de file aldım. Şimdilik bunlar işimi görüyor. Gayet de memnunum. Mıknatıslı ama 210Km sürat yaptım yerinden kımıldamadı bile.