Orijinalini görmek için tıklayınız : FZ6 Fazer Sakal
http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelscitemdetail/5/273/1795/11901/2006/1/4391/0/0/detail.aspx
300$
http://www.yamaha-motor.com/assets/accessories/500/5vx-w0714-42-00x-500.jpg
Sizce bu motora lazımmı sakal ?
shadowmaster
08.08.06, 13:52
Ben de bu konuda feci kararsızım. O bölgeyi toplayan ve gövde renginde olunca güzel de görünen bir parça. Daha Fazer'ım yok bunları düşünüp duruyorum deli miyim neyim deliiii
shadowmaster, kesinlikle deli değilsin ama tam kıvamına gelmişsin. :wink:
shadowmaster, evet bende sizin gibiyim kafayı yedim rüyamda fazerımı çaldılar arabayla yakalamış adamım :D delilik bir kenara o sakalı takmak motorun kasis veya taşımsı şeylerle zarar gormesine neden olabilir diyolar çünkü onu takında boyu kısalıyormuş
ayırca birde windshield var daha uzun bir cam o lazımmı sizce kullananlar olarak ?
http://img134.imageshack.us/img134/3497/5vx283812000ou500tr6.jpg
Sevgili Berque, Ben kesin değiştireceğim. çok rüzgara maruz kalıyorum.
shadowmaster
08.08.06, 16:02
Kullanan varsa daha iyi bilir tabii ama bence o "sakal" yerden yüksekliği değiştirmiyor. Resimde sakalın sol atında kalan siyah somun seviyesi her durumda aynı çünkü.
Windsield ise kesinlikle daha güzel yapıyor Fazer'ın çehresini.
sakal kesinlikle yerden yüksekliği değiştirmiyor, ve bence de çok şık duruyor, biraz zevk meselesi....
DRAGON, hm peki lazım yani anladım.
shadowmaster, bende sadece duyum olarak aldım ne kadar dogru bilmiyorum ama windsield ve sakal lazım o zaman.
gercheque, katılıyorum çok şık duruyor ama türkiyede varmıdır veya siyah fazer için siyah sakalı mevcuttur herhalde
bencede durum şöyle : sakala gerek yok / cam olabilir..!
yaaa böyle işte bazen zevk bazende yoğurt yeme biçimi oluveriyor işte bunlar.. ok!
cam olmamış ama sakal ok! (tabi zevk meselesi)
arkadaşlar sakal süper duruyor ben ilk günden beri kullandım sakalsız olunca sanki donsuz denize giren çocuk gibi geliyor banaa... seytannn
arzu eden olursa benim elimde bir adet orijinal ambalajında hiç kullanılmamış siyah bir sakal var siparişini verdikten 3 buçuk ay sonra geldi! Düşünenlere taktim edebilirim... ok!
Artı bir adette üzerinden çıkan fiber dökme bağlantı demirleri, lastik contaları ve civatalarıyla birlikte mevcut! ok!
Bilginize...
selam.
burak arkadaşım siyah sakal için fiyat nedir? benimde görüntüsü hoşuma gitti.
fazerimiz olsun inşallah bunlar kolay isler.... taparimm
Sevgli BooRock,
Biraz sacma gelebilir ama eger ayrıca satılıksa benim o baglantı demirlerine , cıvatalara ve lastik contalara ihitiyacım var...
Sakalı bi sekilde hallettim ama bu aparatları yaptıramadım veya ayrıca bulamadım.
Eger uyarsa alabilirim...
Slmlr.. ok!
TUBI, koruma demiri varsa sorun olabiliyor.
gerci burak bu sorunu da cozmustur mucit eminim verryhappy
Ashkin slm,
Bilgi icin tskrlr...Koruma demiri var bende de .. O zaman bir arastırayım...
orijinal siyah sakal ambalajında 215 eur
fiber dökme bağlantı demirleri, lastik contaları ve civatalarıyla birlikte bana maliyeti 220 ytl
bu fiyatlar üzerinden fiyatı siz belirleyin bana özelden ulaşabilirsiniz...
not: Sakal koruma demiri ile kullanılabilir çok küçük bir iki traşlama işlemiyle... ok!
fiber dökme bağlantı demirleri, lastik contaları ve civatalarıyla birlikte bana maliyeti 220 ytl
not: Sakal koruma demiri ile kullanılabilir çok küçük bir iki traşlama işlemiyle... ok!kusura bakma anlayamadım yani 215 euro + 220 ytl gibi bir fiyatmı oluyor.
not: Sakal koruma demiri ile kullanılabilir çok küçük bir iki traşlama işlemiyle... ok!kusura bakma anlayamadım yani 215 euro + 220 ytl gibi bir fiyatmı oluyor.
hayır çook açık iki ayrı seçenek oluyor biri orijinal diğeri sonradan yapma... seytannn
Arkadaşlar,
Ben fiberden orjinal olmayan sakal kullanıyordum. Görüntü süperdi. Mat siyah yapmıştık ve çok güzel durmuştu. Sakalı bana yapan tamirci 150 ytl'ye bu işi yapıyor. Ancak Takmamdan 2 gün sonra Ankara'ya gittim. No problem. Fakat dönişte sakal parçalandı ve bana tehlike yaşattı. Parçalanan parça zincire veya tekere saplansaydı, Allah muhafaza motora zarar verirdi. Önemli olan sakalı tutan askılar. Benim askılar hızdan büküldüğü için sakal öne eğilmiş ve yere değince parçalanmış. Kısacası fiber çok güzel oluyor ama sağlam askılık olmazsa verdiğiniz para boşa gidiyor.
PS: motora bence çok yakışıyor. Ve yüksekliği değiştirmiyor...
o askıları sadece 125 ytl ye orijinalinin tıpatıp aynısı gibi yaptırdım zaten maliyetin en büyük en zor kısmıda o... seytannn
orijinalinden kalite sağlamlık ve görüntü olarak hiçbir farkı yok... ok!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.