PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BooRock'ın Egzoz (İnan'ın Videosu Eklendi)

atuter
26.08.06, 14:49
BooRock'ın Egzoz'unu sıkı bir pazarlık sonucu tam "al abi üstüne para verecem" kafa patlat kıvamına getirerek yarılıyoorum bizim inan (Erol) için 375YTL'ye aldık. amanallahımm gozlerimeinanamadim

Egzoz'u bugün Erol ile beraber monte ettik. İlk izlenimim ok! Hemen rölanti devrini bozuyor mu diye baktım, stok egzozdan bir farkı olmadığını gördük.

Ses ise Akradan fazla hoşuma gitti. ok! Görüntüsü ise zaten orjinal. asikoldumm

BooRock bu başırılı çalışma için teşekkürler. alkisliyorumm

Resimlerini inan siteye koyar artık. verryhappy

(Not:TDK'nun web sitesine baktım "egzoz"muş.)
Erol güle güle kullan. ok!

BuRaK
26.08.06, 14:54
resimleri görelim... ok! bravoo

atuter
26.08.06, 14:56
burik06, aslında resimde görecek pek birşey yok. Çünkü orjinal egzoz. Asıl, Erol siteye video çekip koymalı ve sesi duyurmalı.

inan
26.08.06, 16:28
evet uzun zamandır ali abinin başını ağrıtıp durdum artık yeter dedi ve sonunda BooRock un egzoz unu alarak bu sıkıntıdıdan kurtulduğunu zannetti ama daha bitmemişti deliiii Birde alınan egzoz un montesi vardı sağolsun 38C lik ısı altında kırık kaburgası ile bu işlemi tamamladı taparimm
arkadaşlar ses ali abinin dediği gibi memnun ediciydi özelliklede görüntünün değişmemesi de sevindirici düşük devirlerde de ses şuan için iyi yüksek devirlerde ise agresifleşiyor ve insanı mutlu ediyor verryhappy eskiden olduğu gibi motor rölantide normal çalışıyor .Egzoz u taktıkt verryhappy n sonra kısa bir gezinti sonrası ilk izlenimlerim olumlu oldu en kısa zamanda ses ve görüntüyü koymaya çalışacam asikoldumm

ATILAY
26.08.06, 16:29
hayırlı olsun.. ok!

inan
26.08.06, 16:30
ali abi herşey için teşekkür ederim taparimm
ellerine sağlık taparimm

inan
26.08.06, 16:31
teşekkürler atilay

jawasaki
26.08.06, 16:39
benim düldül de *gsxr 600* yashimura var giderken insanı mest ediyor. gel gelelim kıs arkadaşım olaya off başım şişti şeklinde yaklaşmakta kahkalarla kafa patlat kafa patlat

inan, hayırlı olsun! dikkat et adamı çok gaza getiriyor ekzoz yüksek devirlerde kullanırken harcadığın benzini düşün hemen otokontrol devreye giriyor, ben buna "otomatik hava kesici" diyorum verryhappy

atuter
26.08.06, 18:43
inan, rica ederim benim için büyük bir zevkti. (Hele şu günlerde) verryhappy
Ayrıca ben bir şey yapmadım ki, heyecandan farkında değilsin ama egzoz'u sana taktırttım. yarılıyoorum kahkalarla

_EvReN_
26.08.06, 19:50
Nasıl yapılmış edilmişde açılmış bu orginal egzozun sesi.. deliiii Teknik açıdan bizide aydınlatabilirmisiniz? Delikmi açılmış, deliğin çapı kaçmış, nerden delinmiş, delinmişse niye delinmiş, delen delimiymis vs. vs. yarılıyoorum

inan
26.08.06, 20:11
FoX HounD, nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok ama bu konuyu BooRock açıklayabilir diye düşünüyorum

inan
26.08.06, 20:13
ali abi egzoz ugerçektende ben taktım değilmi :wink:

yamahamusti
26.08.06, 20:30
inan hayırlı olsun güle güle kullan

Ali hocam hayır işlerine başlamışken bi eksozda bana ayarla sevabına

atuter
26.08.06, 22:50
yamahamusti, şaka bir yana eğer istersen bunun için BooRock'la irtibata geçmen yeterli.

ATILAY
26.08.06, 23:50
boorock abinin açıklaması daha uygun olur ama affına sığınarak şöle söliim.
Orjinal egzoz alınıyor ve içi tamamen boşaltılıp özel metal elyaf ile kaplanıyor.Gaz çıkış boruları tekrar düzenlenip iki çubuk boru şeklinde monte edilip gazın direk çıkması sağlanıyor.meşakatli ve masraflı bir iş.delik vs açılmıyor.Çok daha teknik ve emek isteyen bir uygulama yapılıyor.Yanlışlarım olduysa özür.

Ses gayet tatmin edici.Bu arada ne yalan söliyim ist a yeni geldim ve ilk fısat Burak abinin yanına gidip egzosu dilenecektim ki inan kardeşim almış.Doğru seçim tekrar hayırlı olsun ok!

BooRock
27.08.06, 23:59
size bu egzoz un nasıl bir işleme maruz kaldığını resimle ancak şu sekilde ifade edebilirim : Orjinal halinin içinde 3 ayrı oda mevcuttu biz iki odalı bi sisteme dönüştürdük dolayısıyla back preasure ı da tamamen yok etmemiş olduk diğer egzozlarda ses akra ve diğerlerinde bunun kadar tok olmadığı gibi back preasure da bu kadar etkili değil...

Saygı ve sevgilerimle...

http://upload4.postimage.org/974871/egsoz.jpg (http://upload4.postimage.org/974871/photo_hosting.html)

http://upload4.postimage.org/974994/Goruntu_070_v.jpg (http://upload4.postimage.org/974994/photo_hosting.html)

o tam bi sanat eseri inan hayırlı olsun değerini bil güle güle kullan

atuter
03.09.06, 17:57
İşte videoyu ekledim arkadaşlar. verryhappy

Şimdi Huzurlarınızda....

http://www.zippyvideos.com/7808718195929536/erol_304nan/*atuter

jawasaki
03.09.06, 18:37
samsun fazer türkiye.. by atuter alkisliyorumm alkisliyorumm
süper kahkalarla vede çok güzel olmuş ok!

inan
03.09.06, 19:17
ali abi eline sağlık dizi çekimleri nezaman başlıyor gulmekten oldum alkisliyorumm alkisliyorumm verryhappy verryhappy

shadowmaster
03.09.06, 20:19
Sayın prodükter atuter, bey, fideo çekim için tebrükler de sise bir adet "sound recordist" lazımmış :wink:

Sesler biraz distorsiyon olmuş da deliiii

2stroke
03.09.06, 23:41
hahahahahahah video nun sonunda aşkın seni silicem dio :) ben yanlış okudum sanırım kahkalarla gulmekten oldum L harfi dimi o :) baska bişi olamaz yani kahkalarla kimse kızmasın ne olur orda öle valla :) kahkalarla yarılıyoorum kahkalarla alkisliyorumm alkisliyorumm alkisliyorumm ses süper olmus demekki bu site 5 yıl sonra R6 veya R1 kardesliği olur....

bekir
04.09.06, 17:51
güzel ses. bende yakında benim akreplerin sesini eklerim. motorun keyfi geldi beee. ok!

BooRock
05.09.06, 09:16
atuter , levente yaptığımız egsoz ile benim egsozu ve standart egsozu kıyaslasana bi videoda... kafa patlat

Bu arada o egsoz ortadan yassı bi şekilde birleştirilmiş tektüp şeklinde yapılmış uçlara doğru çatallaşıyor ondan dolayı benim egsozdan daha tok daha başarılı bi sese sahip oldu... seytannn

03.12.06, 15:31
eine sağlık abi güzel olmuş wink