Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmire yolculuk var...
Bu cuma sabahı Honda Cup antremanları için izmire doğru yola çıkıyoruz..
Yogi (Arda), Carrera (Vedat) ve Ben Cuma sabahı saat 07:00 da Yenikapıdan Bandırmaya hareket etmek üzere feribota biniyoruz.
Muhtemelen 13:00 - 13:30 gibi izmirde olacağız..
İlk durağımız soluklanmak ve laflamak için Serkanın dükkanı olacak (serkan karşılama komitesini hazır et :P )
Sevgili İzmirli Fazercanlar ;
Cumartesi Sabahı saat 10:00 da Alsancak Cumhuriyet meydanında buluşma ve Kahvaltı etmek üzere Seferihisara doğru hareket ediyoruz...Bu gezimize işlerinden dolayı Carrera ve Yogi katılamayacak muhtemelen..
Kahvaltının ardından Seferihisardan hareket edip Gümüldür Özdere Yoncaköy ve Kuşadısına doğru hareket edip kuşadasındaki Fazerturkiye Üyelerini ziyaret edicez...
Bodrumdaki arkadaşlarda bodrumdan kuşadasına gelirlerse hep beraber olur hasret gideririz...
Gezimize katılabilecek olan arkadaşlar lütfen aşağıya isimlerini yazsınlar..
İrtibat için telefon numaram 0532 716 62 60...
Haydi izmiri canlandıralım bakalım biraz...
Yoğun katılım bekliyorum ona göre...
Size bir de süprizim var...
ooo şeklini yapmissin valla hemen.
belki bizde bir surpriz yaparız belli olmaz. kesin olmamakla beraber belki ben ve eşim nutella da gelebiliriz.
gelemezsek size iyi yolculuklar ve iyi eglenceler ok!
sen sınavı başarıyla bi atlat denizliye de geliriz ömürhancım...şimdi gelipte konsantrasyonunu bozmıyalım senin wink
İyi yolculuklar arkadaşlar
Güç sizinle olsun! bravoo
Güç sizinle olsun!
abi bu ne yarılıyoorum film izliyodun herelde. force be with you kahkalarla
shadowmaster
24.04.07, 22:42
İyi yolculuklar, keyif, huzur,sağlık ve başarı sizlerle olsun bravoo ok! ok!
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
eee izmirliler nerdesiniz yaww...neden ses soluk yok kimseden...yoksa beni beğenmiyormuuuusunuz ??
praetorian
25.04.07, 00:21
abı kolay gelsın ıyı yolculuklar..
hayirli yolculuklar kazasiz belasiz gidip gelin gidecek olan arkadaslarada iyi eglenceler donuste bol bolresim bekleriz
İyi yoculuklar arkadaşlar güle güle gidin güle güle gelin.
cumartesi çalışıyorum ancak cuma günü serkanın dükkanda görüşürüz büyük ihtimal.
Kazasız belasız iyi yolculuklar Gencercim.
Gencer bende çalışıyorum haftasonu ama cuma buluşacağınız zaman yer ve saat belirtirsen gelirim...İyi yolculuklar şimdiden.
GenceR, karşılama komitesi ponpon kızlar cuma günü hazır tutuyorum kahkalarla seni nasıl beyeeeeönmezler sayfaya bakma vakit bulamamışlardır galiba sen gel baba gelen gelir gelemeyen kendi bilir 4 veya 5 saatde izmirde olursun herhalde kazasız belasız gel izmire girdin mi ara beni gençer merakta bırakma verryhappy
Gencer,
Abi iş dolayısıyla İzmirdeyim cuma günü sizin için izin almaya çalışacağım zaten telefonla temasa gecer moto_kaan serkanın yanına buluşuruz. Çok sevindim iyi yolculuklar. Dikkatli gelin verryhappy
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
eee izmirliler nerdesiniz yaww...neden ses soluk yok kimseden...yoksa beni beğenmiyormuuuusunuz ??
yaw izmirliler conta yakti sanki mi ne kahkalarla
GenceR, bi arkadaşlarla temasa geçeyim gencer nasip olursa gelmeye çalışırız kuşadasına. pazar günü olsaydı olurduda hafta içi çalışıyoruz bi bakalım ayarlıya bilirsek gelmeye çalışcaz verryhappy wink ok!
kedimi10lar7
25.04.07, 20:43
ben hem cuma hem de cumartesi çalışıyorum cok uzgunumm geziye de katılamayacağım ama cuma akşamı buluşma ayarlayabilirsek ne yapar eder gelirim welcome
evet ya izmirliler conta yaktı galiba terk etcem yakında izmiri deliiii dayakat hepdovelim sakınhaa kafa patlat
verryhappy
ilhanfazer
25.04.07, 21:15
gencer sağ salim gelin cumartesi kaçta geleceğinize bildirirsen sevinirim arkadaşlarımın bi kısmı ctesi sabah antalyaya gidiyorlar ben burdayım telofonum açık ararsan sevinirim eğer kalacaksanız otel ayarlarım kendine iyi bak ok!
arkadaşlar hayırlı yolculuklar iyi eylenceler
cumartesi herkes çalışıyor madem..cumagünü öğleden sora (5 ten sonra) serkanın dükkanda buluşup pazar günü için bir plan yapalım ozaman...
ben cuma öğleden sora serkanın yanında olucam uzun süre..oraya gelirseniz sevinirim....
cok uzgunumm pazara nöbetim var
selam gencer cuma günü görüşürüz yeterki sağsalim gelin.kaç kişi geliyorsunuz. saat 14.00 gibi burda olursunuz welcome inşallah.şimdiden hayırlı yolculuklar. ok!
sen antremanları tamamla , yarışlarda yanındayız ok!
ATTAPIRATI
26.04.07, 00:46
Karşıyakalıııı...
Nerelerdesin......
GenceR,
sana/size şimdiden iyi yolculuklar
Kolay gelsin
ve başarılar diliyorum sana
Tüh yaa...
Bende Cumartesi çalışıyorum....
Ama şartları zorlayıp akşamsütü Kuşadası'na gelmeye çalışacağım...
35AR4873
Fangri, Murat
kedimi10lar7
26.04.07, 22:33
yarın işten çıkar çıkmaz damlarım serkanın mekana-yanlız ben 18:30 da çıkıyorum,umarım orada olursunuz welcome
19:00 a kadar serkanın yanındayım arkadaşlar..gelin de tanışalım hafta sonu gezisiiçin program yapalım...
Mesaj attim kimseden ses cikmadi, bu fazerci kardes marmarise geri doner, size iyi yolculuklar. Yolunuzda, Farinizda, gozlerinizde acik, refleskleriniz zimba olsun.
kedimi10lar7
28.04.07, 18:21
ben dün serkanın yanına geldim ama kimse kalmamıştı,bir dahaki sefer artık inşallah yaparız bir organizasyon,bu arada ben az sonra bodruma yola çıkıyorum,cumaya kadar bodrumdayım,oradaki üyelerden okuyan olursa tanışmak isterim,telefonum 0535 959 16 52 ,ismim mustafa
ben dün serkanın yanına geldim ama kimse kalmamıştı,bir dahaki sefer artık inşallah yaparız bir organizasyon,bu arada ben az sonra bodruma yola çıkıyorum,cumaya kadar bodrumdayım,oradaki üyelerden okuyan olursa tanışmak isterim,telefonum 0535 959 16 52 ,ismim mustafagel gel mustafa bekleriz tanışalım yawww deliiii deliiii deliiii
kedimi10lar7
05.05.07, 17:15
bodrumlu, göstermiş olduğun yakın ilgiye çok teşekkür ederim,seni tanıdığıma sevindim,bundan sonra bodruma her geldiğimde sana uğrarım dostum,sağol, varol ok!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.