PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gittiginiz En Kotu Yol ?

ashkin
18.06.07, 09:16
arkadaşlar,

hep guzel yerlerden bahsedecek degiliz ya.

Sizin de başınıza gelmiştir.
- Hay lanet yol bitmedi gitti yaa.. Nerden girdim buraya.

dediginiz yollar var mı ?

freelens
18.06.07, 09:26
Geçen sene Susurluk-Bandırma arası.Çoğunuzun bildiği gibi yol yapımı vardı.Fakat dönüşte hem feribota yetişme telaşı,hem de mıcırlı yolun sulanıp bir hamur kıvamına getirilmiş olması, o 25km lik yolu cehennem yoluna çevirmişti.Gidonu mu kontrol edeyim,yetişmeye mi çalışayım ,yoksa karşıdan kayarak üstüme gelen araçları mı kontrol edeyim bilememiştim Ama ecel teri dökmek neydi onu öğrenmiştim.Allah kimseye öyle bir tecrübe yaşatmasın bir daha.(yoksa yaşatsın mı?eğitim oluyo) bidibidi duvarakafa

GenceR
18.06.07, 09:30
olmazmı...geçenkış gittiğm..Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu..Emokla beraber gitmiştim..Hepsi enduro..otobanda hepsnini mahfettim..ama nerden bileyim otobandan sonra 40 kmlik bir toprak yola gireceğimizii

toprak bile değildi resmen kaya..ufak ufak taşlar..yağmur çamur...boluya kadar 1.40 saat...40 km lik yol 2 saat sürdü...max 20 km/h ile 40 kmlik yolu bitirdim.ben 20 ile gidiorum deyus 1200 gs ler,990 adveture lar hayabusa gibi geçio yanımdan..taş atıolar yavaş diorum dinlemiolar...

çok berbattı çok...

bide geçen sene antalya dönüşü...afyondan sora adapazarına kadar olan yol berbattı..Yağmur fırtına ve kamyonlar...resmen motorla savaşmıştım...

jawasaki
18.06.07, 09:45
Şu sıra Denizli tarafına hiçbirşekilde yolunuz düşmesin arkadaşlar.. ben okadar söyliimm.. bidibidi

narcosis
18.06.07, 11:16
o kadar uzaklara gitmeye gerek yok.
bir kaç sene önce beşiktaşın antreman sahasından acıbademe zor döndüm. çünkü önce dolu yağmış sonra da yoğun kar başlamıştı.
o zaman tek eldivenim vardı ve yazlıktı, 3 dakikada bir durup ellerimi motora yapıştırıyordum. eve zor varmıştım.

MondasM
18.06.07, 11:37
Susurluk-Bandırma arası
2000 temmuz başı aynı güzergahta ben de aynı sebepten illallah demiştim... :)

SAYIL
18.06.07, 11:44
8-9 sene once Suzuki TL1000S(race) ile Yalova-Bursa arasini lapa lapa yagan kar altinda gecmistim. Kaskin cami acik, arabalarin tekerlek izlerinden 20-30 km/s ile gidebiyordum. Izlerin disinda kalan yerlerde (ozellikle yolun sag tarafi) 20 cm yuksekliginde kar olmustu. Arkamdan gelen kamyon,araba vs bas bas korna caliyorlardi ama kacacak yerim yoktu

RoadRaiser
18.06.07, 12:27
20-25 gün önce rivadan ağvaya kardeşimlerin yanına gideyim dedim..
çıktım yola şileye kadar bir şey yok,
ben ağvaya herzaman şile merkeze girmeden önceki sağ koldan köy içinden giderdim,
bu sefer şile merkeze giren dörtyoldan dümdüz gideyim demiştim zira hiç o yoldan gitmemiştim..
neyse biraz yol aldıktan sanırım (6-7 km) yol ikiye ayrılıyordu ,
sağdaki tabela (Ağva Merkez), soldaki tabela (Ağva sahil)..

Daha kısadır diye düşünerek ben elbette soldaki tabelayı seçip ağva sahile dogru yol alayım dedim kahkalarla

Hay girmez olaydım kafa patlat deliiii
yol yolluktan çıkmış bir kaç km sonra
asfalt diye bişey gözükmüyor,
yol üzerinde taşmı aramazsınız, çukurlarmı aramazsınız,
kayamı aramazsınız, tozmu aramazsınız herşey var asfalt haricinde bidibidi kafa patlat
ağvaya kadar bu rezalet yoldan gittim yaklaşık15-20-30 km maksimum süratle bidibidi
sıcaktan selenin altımda fırın olusundan dolayı
ekseri kroscular gibi canım fazerimi uzunca bir süre ayakta kullandım,
gittigim en rezalet yoldu.. bidibidi kafa patlat
ettigim küfürleri siz tahmin edin artık.. kahkalarla

GenceR
18.06.07, 12:30
senin bahsettiğin yolsüper yaw...hatta orda yaklaşık 5 km lik süper asvaltı ve virajları olan bir yer var...

test pilotumuz carrera nın favori yoludur orası...

OmerOltulu
18.06.07, 12:34
Bu sene fuardan dönerken hava çok yağmurlu 2 .gün galiba evin orda benzin aldım tam git gellik almıştım.Çıktım fuardan gidiyorum aklımda he edirneyi takip etmek var:D ama karşıya geçcem ankarayı takip etmem lazım neyse gidiyorum edirneden bi baktım bi anda paralı yol çıktı karşıma cebimde 2 milyon param var hemen BGS :D sonra bi anda kendimi avcılarda buldum ordan burdan giriyorum filan Beylükdüznden yola bağlandım ama Beylükdüznde benzin ışığı yandı , ama iş işten geçmişti artık 40 km hızla o yağmurda emniytten gittim çok kötü bir gündü eve geldiğimde motorda en fazla 10 metre gitcek kadr benzin kalmıştı 10 milyonla 120-130 km filan yol yaptım rekor kırdım motor kendini aşmıştı çok kötüydü.Kaybola kaybola baya bi öğrendim yolları :wink:

RoadRaiser
18.06.07, 15:18
senin bahsettiğin yolsüper yaw...hatta orda yaklaşık 5 km lik süper asvaltı ve virajları olan bir yer var...

test pilotumuz carrera nın favori yoludur orası...

gencer ben sol taraftan sahil yolu yazan yerden gitmiştim ve bin pişman oldum..O gittigim yol rezaletti..

dönüşte senin bahsettigin yoldan döndüm ama dedigin gibi 4-5 km kaymak gibi asfalt vardı ve süper keyifliydi ok!

baron
18.06.07, 15:21
valla gece 12 den sonra eski motorumla 5-6 kişilik bir grup halinda çiligöze giden oramn yolunda kaybolduk. kayboldukca yollar daha da kötüleşti. 2-3 saatte anca çıkabildik ama hiç umudum kalmadığı bir an aynı serap görmek gibi bişeydi valla amanallahımm kafa patlat verryhappy deliiii

RoadRaiser
18.06.07, 16:08
baron,
gece 12 den sonra uykumu tutmadı seytannn kahkalarla

buarada yolu bir tarif edersen iyi olur
bilmeyenler ve gidecek olanlar için yararı olsun
ok!

BiKeR_BoYz
18.06.07, 16:10
Manisanın şehir içi yolları her zaman bozuk olduguu için ben her gün cukurlardan kacmak ıcın caba sarfedıyorum su Manisanın ıcındekı kadar bozuk bır yolda gıtmedım bidibidi bidibidi

freelens
18.06.07, 16:31
Manisanın şehir içi yolları her zaman bozuk olduguu için ben her gün cukurlardan kacmak ıcın caba sarfedıyorum su Manisanın ıcındekı kadar bozuk bır yolda gıtmedım bidibidi bidibidi

Sen bir de İstanbul'da yaşa

RoadRaiser
18.06.07, 16:37

Sen bir de İstanbul'da yaşa

+1

hergün ayrı bir macera içindeyiz istanbul içinde çok dogru..
Allah hepimizin yardımcısı olsun

eczserkan
18.06.07, 18:52
milasa varmadan korudan didime geçilen bir yol vardır,işte o yoldan sakın geçmeyin arkadaşlar biz tam 3,5 saatta vardık didime , dönüşte adam gibi yoldan geldik 1 saatte kafa patlat

lizartsat
18.06.07, 19:28
Susurluk-Bandırma arası

2006 eylül sonlarıydı sanırım. aman allahım hayatımda öyle şiddetli bi rüzgara denk gelmemiştim. balıkesirden çıktığımda amacım butun körfezi dolaşarak gezerek istanbula varmaktı. ama susurluğa yaklaşınca rüzgardan dolayı bu işin pekde öyle kolay olmayacağına karar verdim ve ferbot bileti aldım. ahh o bandırmaya nasıl vardığımı bi ben bide allah bilir. rüzgar tam sağımdan esiyoo motoru tamamen yatırmısım rüzgar bi kesiliyo yoldan çıkmak üzereyken zor topluyorum. yoldaki araçlar ayrı bi dert. allahım hatırladıkça hala sağa doğru meyil alıyoo vuudum duvarakafa

GenceR
18.06.07, 20:10
serkan o dedğin yoldan ben geçen sene geçtim...akbüke çıkıyor direk..

kuşuçmaz kervan geçmezbi yol..ama allahın unuttuğu o yolda beni jandarma çevirdi...

http://www.fazerturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=2728&highlight=2317

eczserkan
18.06.07, 20:35
doğru gencer, seni kıyıkışlacık yolunda tutmuşlar. iyi bir enduroyla çekilir bir yol olur ama fazera uymaz.

baron
18.06.07, 21:20
baron,
gece 12 den sonra uykumu tutmadı seytannn kahkalarla

buarada yolu bir tarif edersen iyi olur
bilmeyenler ve gidecek olanlar için yararı olsun
ok!

yak valla akşam üstü çıkmıştık yola. motorlar ufak olunca anca varabildik. 20 km bir oramn yolu varmış ki ne orman yolu. yangın çıkıyo diye tabelaları kaldırmış zeki belediyemiz. daha önceden de vukuatlıymış. çilingöze giden oramn yolu işte. sakın fazerla falan girmeyin o yola yürüyerek çıkarsınız valla. adım başı yol ayrımı geliyordu. dere bilem geçmiştik yaw deliiii

işte o günün fotoları...

http://img523.imageshack.us/img523/3899/dsc00602zn9.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/6488/dsc00606if6.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/4167/dsc00608zx4.jpg

GorkeM
18.06.07, 21:33
çanakkaleden bahsetmeme gerek var mı seytannn

gezgin
28.06.07, 13:31
hepiniz unuttunuz galiba vizede tam ziftli yola kimler girmişti :wink:

ashkin
28.06.07, 14:08
gezgin, ben o yolun daa o yolu oyle bırakanındaaaaa.
bidibidi bidibidi dayakat hepdovelim

rangermania
28.06.07, 21:27
Geçen sene düzce den çıktıktan sonra ereğli zonguldak arası... Kabus allahım kabus...

Ve gecenin 4 ü tekirdağ otoban geçen cumartesi hayatımda gördüğüm en kötü sis...

gezgin
01.07.07, 19:11
gezgin, ben o yolun daa o yolu oyle bırakanındaaaaa.
bidibidi bidibidi dayakat hepdovelim
valla suçlusu ben degilim aşkın

Hergele
01.07.07, 19:54
2004 emok festivali dönüşü saroza gitmek için bolayır civarında bir yerde benzinciye yol sorup yanlış tarif alıp yada tarifi yanlış anlayıp girdiğim yolda inatla ilerlerken (yol gerçekten kötüydü) Çamura saplanmıştım. Çamurun üstü kuruduğu için çamur gibi gözükmyordu. Birden çamura girip motor yılan gibi kıvrılmaya başlayınca girmeyi hiç düşünmediğim ilk fotoğrafta lastik izinin sonunda gözüken çamur birikintisine saplanmıştım. Fotoğraflar motor çamurdan çıktıktan sonra çekildi. 4 kişi anca çıkartmıştık motoru.

http://img528.imageshack.us/img528/9067/picture624ew1.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/6081/picture6241mu5.jpg

bodrumlu
01.07.07, 20:21
bende bizim köy yollarında kaybolmuştum mumcularda çok köy var gece arkadaşlarla dügün vardı tabi birazda alkol yolu karıştır
mışım yanlışlıkla milas yoluna cıkıvemişim yawww kafa patlat deliiii yarılıyoorum bidaha fazerlemi aslaaaaa geçmem ooo yollardan yaw deli olmuştujmmm bidibidi