|
|
#1 |
|
Aday Üye
![]() Üyelik tarihi: 04.Apr.2007
![]() |
Arkadaşlar ybr 250 motosikleti olanlar bilgi paylaşimi yapalim.
|
|
|
|
| REKLAM ALANI |
|
|
|
|
#2 |
|
Kurucu
![]() Üyelik tarihi: 10.Aug.2005
Meslek: Bilgisayar Müh.
Motoru: Yamaha FZ1 BEYAZ
![]() ![]() |
bence sen bir başla gerisi gelecektir
mesela sevdiğin sevmediğin yonlerini anlat bize. motoru bilmeyenler de tanımış olsun. bir kaç karede foto eklersen tadından yenmez
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: 29.Sep.2009
Meslek: Ürün planlama ve Kordinasyon Elektronik
Motoru: Ayrettinnn!
![]() |
Önümüzdeki sonbaharda YBR 250 de almak istediğim motorlardan birisi...
Diğer 250'liklere kıyasla fiyatı yüksek bence... Şuan kullandığım YBR 125'den memnunum. Başlangıç motoru olarak tavsiye edilmişti. Eylül,Ekim gibi YBR 250 alabilirim... Onun da sınıfının motorları arasında daha az yakıt harcadığını, yedek parça maliyetinin hesaplı olduğunu, duymuştum. Benim de çok net bir bilgim yok. http://www.motospor.org/haber_detay.asp?haberID=240 Yukarıdaki linkte ayrıntılı bir anlatımı var. Bilginize... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: 07.Jul.2007
Meslek: Sanayi
Motoru: Yamaha Fz1 Fazer
![]() |
2007 eylülden ayında almıstım YBR 250 ve hala kullanıyorum. kilometresi 21 bin km oldu
şu ana kadar servise sadece bakımdan bakıma gittim. Yolda saolsun hiç birakmadı. tek depo ile 500 km civarında yol gidiyor. uzun yola cok çıkıyorum diyorsan pek tavsiye etmem maximum sürat 150, uzun yolda yakıt en son zamlardan sonra 10 kuruş. ufak ve hafif bir makine olduğu için hatayı kabul ediyor.Hyosung ve Honda'yı pek tavsiye etmem.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|